hehe jesiCUPKA ::jesam li slatka ?
Milan Stankovic
Dobro dosli na FAN FORUM Milana Stankovica...Garantujemo vam puno zabave druzenja sa najvecim Milanovim fanovima WELCOME
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
uuuuuuu...ma ja sam vam stidljiva a buduce missice treba da budu sve samo ne stidljive!!!Ali ja sam se vec zamislila u ulozi MissiceMonika ::jao sto imam slatku kumicu je l se kandidujes za miss!?
nema veze...hehehepetra ::jao izviniMateja ::petra uzela si mi rec iz usta...
ahah ma daj KUMA ZA MISISCU heheh.....ae ae prijavi seCUPKA ::uuuuuuu...ma ja sam vam stidljiva a buduce missice treba da budu sve samo ne stidljive!!!Ali ja sam se vec zamislila u ulozi MissiceMonika ::jao sto imam slatku kumicu je l se kandidujes za miss!?
naravno!CUPKA ::jao sad me stavi u brigu...biti il nebiti pitanje je sad!!!Prijaviti se ili ne prijaviti pitanje je sad!!!Kumo imam li tvoj glas???.......................................... ..
jeeeeeeeeeeeeeeeeee pro4itaj prvi postCUPKA ::prijavljujem se!!!Sta treba gde potpisati...dati mere...
evo sad cu ja toMonika ::E ovako, ovo nije igra, tako pise gore..!!
svaka krasiva neka otvori svoju temu sa imenom ali ne samo npr. Mateja..nego jos nesto pored..
neki nadimak, nesto sto vas oznacuje kao osobinu..
neka postavi dve slike i odgovori na pitanja:
1) Zasto si postala krasiva?
2) Kako ti se svidja forum?
3) sta mislis o sebi?
4) sta mislis o ovom takmicenju?
5) sta bi rekli ljudima koji citaju ovo?
molim vas da se prijave vise nego 4 krasive...inace takmicenje odpada.
rok prijave je do 24. septembra
CUPKA ::napokon...bas sam se uzivela u ulogu neke misice wow
e znam ja to....ali ovoooo je stvarno tesko....Monika ::e pa sada,,,,sto se mora nije tesko
Monika ::karolinin glas se ne vazi...moras da podelis bodove za sve ponavljam
4__________
3__________
2___________-
1_______
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu