evo i mog topica, kazite sta mislite o meni. i negativno i pozitivno, volim da cujem iskreno sta mislite o meni, ne brinite necu se ljutiti.
Milan Stankovic
Dobro dosli na FAN FORUM Milana Stankovica...Garantujemo vam puno zabave druzenja sa najvecim Milanovim fanovima WELCOME
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
petra ::nisam imala priliku puno da pisem sa tobom ali po ovome do sada ok si mi....
svidela si mi se nakako odmah na pocetku..
da sad i ja isto ne pisem...slazem se s petrom...i svidja mi se to sto si iskrena to sam primetila.petra ::nisam imala priliku puno da pisem sa tobom ali po ovome do sada ok si mi....
svidela si mi se nakako odmah na pocetku..
ima vremena, hehe, na zalost nisam bas stalno ovde, ali kada se potrefi da smo u isto vreme,ispricacemo sesrnna ::Sve najbolje,odmah si mi se svidela a da se nikad nismo ni posteno ispricali
saki ::Želim da napišem o svakom po nešto a da to već nije napisano.Ne poznajem mnogo članove zato moram da pročitam iz drukih poruka po nešta o vama.Iskrena si kako kažu a to jako cenim kod tebe.Pozdravljam te i želim sve najbolje.
Lord ::nisam je jos upoznao. nema je na forumu nikad jbg a da jurim da citam njene postove, bas me mrzi keve mi
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu