762
Milan Stankovic
Dobro dosli na FAN FORUM Milana Stankovica...Garantujemo vam puno zabave druzenja sa najvecim Milanovim fanovima WELCOME
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
molim ne skrecite sa temekrasiva mira ::SRAM TE BILO!!!
Ja sam taj broj htela i napisala sam 100x!!!
A pošto živim u Sloveniji išla sam u Bosnu i bila 5 dana!!!A tamo nemam interneta!!!
SRAM TE BILO
Ja sam se unapred izvinila svima koji su hteli taj broj, a i mislila sam da smo rekli da nema tog rezervisanja. Ako nisi bila tu, vrati se par strana unazad i procitaj, ne moras odmah da se ljutis na mene. Ne zelim da se svadjam s'tobom, nisam htela tebi da naudim niti bilo sta slicno.krasiva mira ::SRAM TE BILO!!!
A pošto živim u Sloveniji išla sam u Bosnu i bila 5 dana!!!A tamo nemam interneta!!!
SRAM TE BILO
molim vas ne prekidajte nizMia Rey 17 ::Ja sam se unapred izvinila svima koji su hteli taj broj, a i mislila sam da smo rekli da nema tog rezervisanja. Ako nisi bila tu, vrati se par strana unazad i procitaj, ne moras odmah da se ljutis na mene. Ne zelim da se svadjam s'tobom, nisam htela tebi da naudim niti bilo sta slicno.krasiva mira ::SRAM TE BILO!!!
SRAM TE BILO
Milan Stankovic » Zabava » Games!!! » brojevi
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu