nisam ni ja bas sigurna...mozda neke iste narukvice (ako ih neko zna da napravi to bi bilo divno)...mozda ima neko bolju ideju
Milan Stankovic
Dobro dosli na FAN FORUM Milana Stankovica...Garantujemo vam puno zabave druzenja sa najvecim Milanovim fanovima WELCOME
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4
CUPKA ::nisam ni ja bas sigurna...mozda neke iste narukvice (ako ih neko zna da napravi to bi bilo divno)...mozda ima neko bolju ideju
karolina 94 ::CUPKA ::nisam ni ja bas sigurna...mozda neke iste narukvice (ako ih neko zna da napravi to bi bilo divno)...mozda ima neko bolju ideju
ja nema
CUPKA ::xaxaxaxaxa.... ajd samo ovaj put... a posle nemoras
Divljakusha ::CUPKA ::xaxaxaxaxa.... ajd samo ovaj put... a posle nemoras
a ne...
ja sam pustila mozak na pasu i sad uzivam...
petra ::hhehe i ja se slazem ali kao ni vi neznam sta bi mogli
CUPKA ::nije lose...svaka cast za ideju...
petra ::to je extra ideja..to bi bilo super..komsinice sta mislis da ja i ti kupimo nesto isto sada kada ja dodjem pa da imamo obadve..jer samo tebe sada mogu upozb´nati od svih krasiva?ja bi bas volela
petra ::daa volim..oki ja vec imam nesto u glavi mozda kupim obadvema sredim sve pa donesem u BL kad budem dolazila
mi se nadam vidimo kad budu zvezde granda kod tebe...ali ako nista kupicu nesto za praznike i poslcu ti nesto...samo daces mi adresu...karolina 94 ::petra ::daa volim..oki ja vec imam nesto u glavi mozda kupim obadvema sredim sve pa donesem u BL kad budem dolazila
a sta cemo cupka ti i ja?
CUPKA ::ja cu pokusati devojkama sa foruma da kupim nesto...i da posaljem postom svima
petra ::i meni posalji svoju adresu
Poslednji izmenio dana Ned Nov 18 2007, 00:16, izmenjeno ukupno 1 puta
Poslednji izmenio dana Ned Nov 18 2007, 20:28, izmenjeno ukupno 1 puta
petra ::ja sam to planirala ali ce vam stici verovatno malo ranije jer cu morati poslati pre nego krenem dole jer cu za praznike iti dole
ajd posaljite mi na pm adrese i ja cu vama svoju
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu