ja daaaaa
Milan Stankovic
Dobro dosli na FAN FORUM Milana Stankovica...Garantujemo vam puno zabave druzenja sa najvecim Milanovim fanovima WELCOME
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2
milan_marija ::Zaljubljena, zaljubljena,
u tvoje usne u pogled tvoj,
mada znam da nade nema,
ti nikad neces biti moj
Zaljunljena, zaljubljena,
daleko si mi k'o zemlja od sunca,
sama u velikom gradu,
jos jedna devojka ukradenog srca.
Joooj, pesma govori sve...........
Uf Ljiljo, to mi bas zvuci poznatoLJILJA_93 ::milan_marija ::Zaljubljena, zaljubljena,
u tvoje usne u pogled tvoj,
mada znam da nade nema,
ti nikad neces biti moj
Zaljunljena, zaljubljena,
daleko si mi k'o zemlja od sunca,
sama u velikom gradu,
jos jedna devojka ukradenog srca.
Joooj, pesma govori sve...........
aaaahhhda ja jesam!ime mu je Milan a preziva se Stankovic!....
hahah evo ti josMimmica ::Ja nisam ni u koga.............................................................................
Mozda u ove tackice, ako niste primetili stavljam ih kao luda......
moni nemoj da mi krades simpatiju...... evo ti heheMonika ::hahah evo ti josMimmica ::Ja nisam ni u koga.............................................................................
........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
hahah necu hvalaMimmica ::moni nemoj da mi krades simpatiju...... evo ti heheMonika ::hahah evo ti josMimmica ::Ja nisam ni u koga.............................................................................
........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
nema na cemu i drugi put..........evo ti .....Monika ::hahah necu hvalaMimmica ::moni nemoj da mi krades simpatiju...... evo ti heheMonika ::hahah evo ti josMimmica ::Ja nisam ni u koga.............................................................................
evo i tebi ovoMimmica ::nema na cemu i drugi put..........evo ti .....Monika ::hahah necu hvalaMimmica ::moni nemoj da mi krades simpatiju...... evo ti heheMonika ::hahah evo ti josMimmica ::Ja nisam ni u koga.............................................................................
u sooper za nekolko meseci nova godina.......lepo ce da mi dodje...........Monika ::evo i tebi ovoMimmica ::nema na cemu i drugi put..........evo ti .....Monika ::hahah necu hvalaMimmica ::moni nemoj da mi krades simpatiju...... evo ti heheMonika ::hahah evo ti josMimmica ::Ja nisam ni u koga.............................................................................
zna on to vrlo dobro....tea00 ::necu ga ni ja...ali sam zadovoljna da ga volim i ako on nece nikad znati
Roberta ::Ja sam zaljubiskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!A ewo otkricu vam kako se zove i preziva!!!!Zove se Milan a preziva Stankovic!
Idi na stranu : 1, 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu