Milan Stankovic
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Milan Stankovic

Dobro dosli na FAN FORUM Milana Stankovica...Garantujemo vam puno zabave druzenja sa najvecim Milanovim fanovima WELCOME

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Vanja

5 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Vanja Empty Vanja Pet Nov 30 2007, 21:44

Vanjaa

Pa vi pisite Very Happy

2Vanja Empty Re: Vanja Sub Dec 01 2007, 16:44

CUPKA

CUPKA
Moderator
Moderator

evo ja cu prva da krenem....

nisam te jos upoznala...ali ja sa ovog foruma s kim sam se god dopisivala svi su jako dragi i kao andjeli su...uverena sam da ce tako biti i sa tobom... Very Happy imas jako sladak nick... Very Happy

3Vanja Empty Re: Vanja Sub Dec 01 2007, 16:59

petra

petra
Milan ***
Milan ***

pa neznam vidim o postovima da si nova tako da nisam imala priliku kuckati sa tobom..ali nadam se da cemo se sto pre bolje upoznati i da ce ti biti lepo sa nama

4Vanja Empty Re: Vanja Uto Dec 04 2007, 01:14

karolina 94

karolina 94
Mila* ***
Mila* ***

petra ::pa neznam vidim o postovima da si nova tako da nisam imala priliku kuckati sa tobom..ali nadam se da cemo se sto pre bolje upoznati i da ce ti biti lepo sa nama

mislim da ako se budem malo vise kuckala sa tobom isto cu misliti i o tebi kao o ostalima da si naj krasiwa

5Vanja Empty Re: Vanja Čet Dec 06 2007, 12:22

petra

petra
Milan ***
Milan ***

jao jel to moja krasiva vanja sa svih ostalih foruma...

6Vanja Empty Re: Vanja Sre Dec 19 2007, 00:34

Vanjaa

aha

7Vanja Empty Re: Vanja Sre Dec 19 2007, 01:11

karolina 94

karolina 94
Mila* ***
Mila* ***

Vanjaa ::aha

ewo mislim da si jedna od naj krasiwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bas si super cheers cheers cheers cheers cheers cheers

8Vanja Empty Re: Vanja Sre Feb 27 2008, 23:49

**Bela griva**

**Bela griva**
Milan ***
Milan ***

CUPKA ::evo ja cu prva da krenem....

nisam te jos upoznala...ali ja sa ovog foruma s kim sam se god dopisivala svi su jako dragi i kao andjeli su...uverena sam da ce tako biti i sa tobom... Very Happy imas jako sladak nick... Very Happy

http://sigurna-zabava.forum-motion.com

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu