Trenutni citam postove sa Duletovog foruma i nadjem ovo:
Moj post na Duletovom forumu bio je o Milanu,naravno ja sam ovo postavila:
Dečko koji je definitivno obeležio ZVEZDE GRANDA 2007. Svakako je moralni pobednik, i ZG su definitivno nameštene (kao i prethodne dve godine)...
Ali nema veze, Milane, glavu gore, pobedio je i Bane Mojićević pa je sada NULA za Tanju Savić, Slavicu Ćukteraš, Filipovića...
Vreme će pokazati da je PLAVI ČUPERAK najveća zvezda od svih tamo... zajedno sa Radom... Stvarno svaka čast, ima najviše fanova - i siguran sam da su svi bili uz njega... Fenomenalan dečko... Ali nažalost većina naših festivala, raznih izbora je nameštena, tako da... VREME ĆE POKAZATI KO JE KO...
P.S. Svilar nauči da pevaš po neku narodnu pesmu kad si se već prijavio za ZG.
A odgovor na to bio je sledeci:
Monika,ti si ovde glavna krasiwa...
pa ako bi mogla da odvedeš ovakve krasiwe na neki Milanov sajt,molim te
dosta mi je više priča i laži da je takmičenje namešteno...ta priča je već izbledela.i ovo da je Bane Mojićević nula za Tanju Savić i ostale uopšte nije istina a ovo da Dule treba da nauči da peva narodnjake...Možda on i zna da ih peva,ali neće jednostavno,on ima pravo na svoj izbor
I ovo
rekla sam milion puta,ali evo opet ću...nemam ništa protiv Milana....ali nema smisla pričati da je finale namešteno samo zato što Milan nije pobedio.
A da je Milan kojim slučajem pobedio,krasiwe bi naravno rekle da finale nije bilo namešteno
E pa finale je bilo regularno.Milan je ispao jer su za njega glasale samo ostrašćene klinke i tinejdžerke do možda 20 godina.A za Duleta su glasale i klinke i babe,ljudi svih generacija.
Ja ne mislim ništa loše o Milanu,šta više,bio mi je treći favorit,posle Duleta i Nemanje.Nije mu loš glas,dobro je otpevao neke pesme... Ali,jednostavno,treba biti objektivan...
Mada ja znam da protiv mišljenja krasiwa ne vredi ići...