Milan Stankovic
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Milan Stankovic

Dobro dosli na FAN FORUM Milana Stankovica...Garantujemo vam puno zabave druzenja sa najvecim Milanovim fanovima WELCOME

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Novo pravilo

5 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Novo pravilo Empty Novo pravilo Pet Jan 18 2008, 23:53

zvrler

zvrler
Admin
Admin

e, ovako, uvodimo novo pravilo.

da forum ne bi bio zapusten i da se ne bi svugde pisalo svasta, sledi ovo pravilo.

u temam pisite samo o toj temi (npr. u temi pomoc samo pitajte sta vam treba, a dgovori ce biti znam, ne znam, ovako... u temi "fotogalerija", postavljace se slike i komentari mogu biti samo vezani za sliku, znaci "hvala, super je slika", ...), znaci nema udaljavanja od teme. sve poruke koje ne pri[adaju toj temi bice brisane, kao i dosadasnje koje su u pogresnim temama. za sve ostale komentare, tu je Chat, Free talk. nadam se da nece biti problema oko postovanja ovog pravila.
lll hhh ggg

2Novo pravilo Empty Re: Novo pravilo Pet Jan 18 2008, 23:57

CUPKA

CUPKA
Moderator
Moderator

nece biti problema bar sa moje strane Very Happy ...odlicno pravilo... ja sam sad najmanje 5 tema prebacila u spomenar i dalje... ili su duple teme ili jednostavno ne pripadaju tu gde su potavljene!!!Evo ja molim...
Ako otvarate teme, pazite gde ih otvarate i pazite da vec negde nema te teme otvorene!!!

3Novo pravilo Empty Re: Novo pravilo Sub Jan 19 2008, 00:08

zvrler

zvrler
Admin
Admin

odlicno Cupka, svaka cast. odlicno obavljas posao. vv
super sto si se toga setila, vidis ja sam zaboravila, znaci i to uvodimo kao obavestenje i pravilo. Wink

4Novo pravilo Empty Re: Novo pravilo Čet Jan 24 2008, 00:12

zvrler

zvrler
Admin
Admin

znam, veruj mi i ja ga najvise mrzim, ali ako hocemo da nam forum na nesto lici onda moramo da vodimo racuna.

5Novo pravilo Empty Re: Novo pravilo Sub Feb 09 2008, 01:41

Alek-Juicy Pen

Alek-Juicy Pen
Admin
Admin

E ovako zabranjeno je reklamiranje drugih foruma preko private message,ukoliko se neko pozali odmah cemo reagovati.Za reklamiranje imate otvoren podforum Fan Sajt

ovo sad ide pod lock,ukoliko neko ima nesto protiv nek se javi nekome od modova ili admina na pm i razmotricemo

Poslednji izmenio dana Sub Feb 09 2008, 02:14, izmenjeno ukupno 1 puta

6Novo pravilo Empty Re: Novo pravilo Čet Feb 14 2008, 01:01

Miss Perfect

Miss Perfect
Admin
Admin

Alek-Juicy Pen ::E ovako zabranjeno je reklamiranje drugih foruma preko private message,ukoliko se neko pozali odmah cemo reagovati.Za reklamiranje imate otvoren podforum Fan Sajt

ovo sad ide pod lock,ukoliko neko ima nesto protiv nek se javi nekome od modova ili admina na pm i razmotricemo
NE ZNAM KOLIKO STE PAZLJIVO PRO4ITALI OVO.

https://milanstankovic.forumsr.net

7Novo pravilo Empty Re: Novo pravilo Ned Feb 24 2008, 14:52

**Bela griva**

**Bela griva**
Milan ***
Milan ***

ja sam pazljivo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://sigurna-zabava.forum-motion.com

8Novo pravilo Empty Re: Novo pravilo Uto Mar 11 2008, 01:48

zvrler

zvrler
Admin
Admin

zvrler ::e, ovako, uvodimo novo pravilo.

da forum ne bi bio zapusten i da se ne bi svugde pisalo svasta, sledi ovo pravilo.

u temam pisite samo o toj temi (npr. u temi pomoc samo pitajte sta vam treba, a dgovori ce biti znam, ne znam, ovako... u temi "fotogalerija", postavljace se slike i komentari mogu biti samo vezani za sliku, znaci "hvala, super je slika", ...), znaci nema udaljavanja od teme. sve poruke koje ne pri[adaju toj temi bice brisane, kao i dosadasnje koje su u pogresnim temama. za sve ostale komentare, tu je Chat, Free talk. nadam se da nece biti problema oko postovanja ovog pravila.
lll hhh ggg

modovima jos jednom skrecem paznju, da brisu poruke koje u toj temi ne pripadaju...
ja cu se ukljuciti takodje ako vi ne mozete da postignete sve, ali obratite posebnu paznju u temi Igre i uopste u Zabavi...

znaci, ako se u bilo kojoj temi nadje komentar, koji nije vezan za tu temu, bice obrisan......

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu