e ovde je dozvoljeno laganje
Milan Stankovic
Dobro dosli na FAN FORUM Milana Stankovica...Garantujemo vam puno zabave druzenja sa najvecim Milanovim fanovima WELCOME
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
uf........uzasne su...ma on je uzasan ne trpim ga a kosa mu je ovakvaMimmica ::Ja mrzim Milanove shishke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kakva istina...
Hahahaha................. a kad krene da peva, pa to je cista katastrofa, odmah gasim televizor!!!Monika ::uf........uzasne su...ma on je uzasan ne trpim ga a kosa mu je ovakvaMimmica ::Ja mrzim Milanove shishke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kakva istina...
haha i ja ali iz strujemilan_marija ::Hahahaha................. a kad krene da peva, pa to je cista katastrofa, odmah gasim televizor!!!Monika ::uf........uzasne su...ma on je uzasan ne trpim ga a kosa mu je ovakvaMimmica ::Ja mrzim Milanove shishke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kakva istina...
ja udaram u tv iz sve snage samo da ne gledam tog najruznijeg coveka......milan_marija ::Hahahaha................. a kad krene da peva, pa to je cista katastrofa, odmah gasim televizor!!!Monika ::uf........uzasne su...ma on je uzasan ne trpim ga a kosa mu je ovakvaMimmica ::Ja mrzim Milanove shishke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kakva istina...
milan_marija ::kako je onaj Milan Stankovic, odvratno gradjen, salo kipi na sve strane!!!
haha drago mi je da znas kako ja tebeMarina <3 M <3 ::mrzim vas sve
Monika ::haha drago mi je da znas kako ja tebeMarina <3 M <3 ::mrzim vas sve
Poslednji izmenio Mia Rey 17 dana Ned Maj 18 2008, 18:58, izmenjeno ukupno 1 puta
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu