ja nemam pojma o cemu je rec ali sigurno ima dobar razlogParis Boys ::Zasto ste banovali korisnika (xmila92)?Imam prava da se zalim.
Milan Stankovic
Dobro dosli na FAN FORUM Milana Stankovica...Garantujemo vam puno zabave druzenja sa najvecim Milanovim fanovima WELCOME
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
ja nemam pojma o cemu je rec ali sigurno ima dobar razlogParis Boys ::Zasto ste banovali korisnika (xmila92)?Imam prava da se zalim.
Nemam pojma o cemu pricas?Ja nisam nikakva mila aleksic.Miss Perfect ::Ta4no tako ima razlog....
A izvini ti ko si da ti polazem ra4une?
P.S.Pretpostavljam da si Mila sa obzirom da IP-adrese su vam skoro iste.Razlika u dva broja,sto je preko adsl-a vrlo lako izvodljivo.
Pa ona mi je sve to ispricala,da je banovana sa tog foruma.Pa je dopustila da dodjem kod nje kuci i ja da napravim svoj nalog na njenoj ip adresi.Miss Perfect ::Heheh onda odakle znas da se preziva aleksic?
aj nema veze...
u svakom slu4aju welcome
ovde su svi dobrodosli dok ne prave probleme
Jeste isti,ali ona pise na tom forumu a ne ja.Miss Perfect ::ip ti je skroz...zna4i do broja ista kao na dusanovom official forumu
Lord ::Zamolio bih clanove foruma da ne salju one glupe lancane poruke preko PM-a, ta fora je provaljena jos pre 5 godina ako ne i vise.. molim vas, ne saljite mi takve poruke.
Lord
i jakrasiwa_the_best_ ::Lord ::Zamolio bih clanove foruma da ne salju one glupe lancane poruke preko PM-a, ta fora je provaljena jos pre 5 godina ako ne i vise.. molim vas, ne saljite mi takve poruke.
Lord
uf i ja se na to žalim!!!!!!!!!!!!!!!!
CUPKA ::i jakrasiwa_the_best_ ::Lord ::Zamolio bih clanove foruma da ne salju one glupe lancane poruke preko PM-a, ta fora je provaljena jos pre 5 godina ako ne i vise.. molim vas, ne saljite mi takve poruke.
Lord
uf i ja se na to žalim!!!!!!!!!!!!!!!!
hahaha ti uvek nadjes nesto...Lord ::prevelika je..
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu