uvek ima piva... ja ostavila za crne dane ako nestane xexexxe ziveeeeeeela
Milan Stankovic
Dobro dosli na FAN FORUM Milana Stankovica...Garantujemo vam puno zabave druzenja sa najvecim Milanovim fanovima WELCOME
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
CUPKA ::xaxaxa a pogledaj nam tek broj postova do sutra imacemo ih preko 3000 kako smo krenule
opaa**JA_4ever** ::STA TI RADI RODBINA, RODBINA JE ZASPALA!
TAKO RAO ZASPALA, NAPILA SE NAPILA!!
A ZASTO SE NAPILA, CELU NOC JE SLAVILA, CELO BURE POPILA, NACISTO SE OPILA!!
TO, TO, TO JE TO AJMO SVI DA IGRAMO!! TO , TO , TO JE TO, CELU NOC DA PEVAMO!!! TO, TO, TO JE TO AJMO SVI DA IGRAMO, TO TO TO JE TO CELU NOC DA PEVAMO!! TO TO TO JE TO!!!
hahahahaha ovo ti je odlicnooooooo**JA_4ever** ::cuj ovo:
sta ti radi vikica? Vikica je zaspala! Tako rano zaspala? Napila se napila!! a zasto se napila?? celu noc je slavila!! a sta je to slavia?? nesto, nesto, nesto!! a kako se napila?? celu noc je slavila, celo bure popila, NACISTOOOO se opila!! opaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
TO, TO, TO EJ TO!!! AJMO SVI DA IGRAMO!! TO TO TO EJ TO!! CELU NOC DA PEVAMO!! TO , TO TO JE TO, AJMO SVI DA IGRAMO!! TO, TO, TOOOOOO J ETO!!!!!!!!!
**JA_4ever** ::a cuj tek ovo:
Sta ti radi Cupkica? Cupkica se napila! A zasto se napila? Celu noc je slavila! A sta je to slavila?? Mikijevu pobedu!! A kako se napila?? Celo bure popila, nacisto se opila!! opaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
TO, TO, TO EJ TO!!! AJMO SVI DA IGRAMO!! TO TO TO EJ TO!! CELU NOC DA PEVAMO!! TO , TO TO JE TO, AJMO SVI DA IGRAMO!! TO, TO, TOOOOOO J ETO!!!!!!!!!
e da uzmi i ti!!
evo sokica ako ne volis pivo:
hahahaha oooooooooooovooooo je skroz otkaceno**JA_4ever** ::a cuj tek ovo:
Sta ti radi Cupkica? Cupkica se napila! A zasto se napila? Celu noc je slavila! A sta je to slavila?? Mikijevu pobedu!! A kako se napila?? Celo bure popila, nacisto se opila!! opaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
e da uzmi i ti!!
evo sokica ako ne volis pivo:
CUPKA ::zelim da pozdravim novu krasiwu zvoncicu!!!!Zvoncice zivela
CUPKA ::zelim da pozdravim novu krasiwu zvoncicu!!!!Zvoncice zivela
**JA_4ever** ::Jaooooooooooooo......... Ima 206 claniva!!!!!!!! aaaaaaaaaaaa........
e pesma za otkacenu...
gde je otka?? tu je tu je! sta radi otka? samo se pije! a sat se to pije? samo bure rakije!
CUPKA ::
CUPKA ::ma otisla malo da odspavam ali vracam se na zurku!!!
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu