pa......
Milan Stankovic
Dobro dosli na FAN FORUM Milana Stankovica...Garantujemo vam puno zabave druzenja sa najvecim Milanovim fanovima WELCOME
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3
Monika ::jaooooo sve moje frendice govore isto sto i ti........pa kako da ostanete sami ljudi moji!!!ako ti je to jedini strah...uzivaj
ja sam do skoro imala uzasan strah od liftova ali sam taj problem kojim 4udom resila
sad cu da ti objasnim na pmzvrler ::Monika ::jaooooo sve moje frendice govore isto sto i ti........pa kako da ostanete sami ljudi moji!!!ako ti je to jedini strah...uzivaj
ja sam do skoro imala uzasan strah od liftova ali sam taj problem kojim 4udom resila
pa nadam se da se taj strah nece ostvariti. a kako mogu da uradim sve te stvari sto si nabrojala, na onom 4umu?
uh.....ja je oobozavam....mama mi neda da ska4em iz padobranaaaaaaaaaaaa uh....rastuzih se...milan_marija ::Ja se najvise plasim visine, uf , kad samo pomislim na visinu sva se najezim.............
TI NISI NORMALNA ja bih se momentalno slogirala, a PADOBRAN, na to ne smem ni da pomisljam................Monika ::uh.....ja je oobozavam....mama mi neda da ska4em iz padobranaaaaaaaaaaaa uh....rastuzih se...milan_marija ::Ja se najvise plasim visine, uf , kad samo pomislim na visinu sva se najezim.............
obozavam visinu i zivim u visokoj zgradi.....jao kad dolazi neki majstor na krov ja se obavezno uvu4em sa njim gore
milan_marija ::TI NISI NORMALNA ja bih se momentalno slogirala, a PADOBRAN, na to ne smem ni da pomisljam................Monika ::uh.....ja je oobozavam....mama mi neda da ska4em iz padobranaaaaaaaaaaaa uh....rastuzih se...milan_marija ::Ja se najvise plasim visine, uf , kad samo pomislim na visinu sva se najezim.............
obozavam visinu i zivim u visokoj zgradi.....jao kad dolazi neki majstor na krov ja se obavezno uvu4em sa njim gore
Ma razumem te, moja najbolja drugarica je ista kao ti, koliko ja mrzim i ne podnosim visinu, ona je toliko voli.............
Maja-93 ::milan_marija ::TI NISI NORMALNA ja bih se momentalno slogirala, a PADOBRAN, na to ne smem ni da pomisljam................Monika ::uh.....ja je oobozavam....mama mi neda da ska4em iz padobranaaaaaaaaaaaa uh....rastuzih se...milan_marija ::Ja se najvise plasim visine, uf , kad samo pomislim na visinu sva se najezim.............
Ma razumem te, moja najbolja drugarica je ista kao ti, koliko ja mrzim i ne podnosim visinu, ona je toliko voli.............
Ja sam se pre bojala visine,a sad ako treba idem i na mesec sad se bojim samo divljih zveri
milan_marija ::Maja-93 ::milan_marija ::TI NISI NORMALNA ja bih se momentalno slogirala, a PADOBRAN, na to ne smem ni da pomisljam................Monika ::uh.....ja je oobozavam....mama mi neda da ska4em iz padobranaaaaaaaaaaaa uh....rastuzih se...milan_marija ::Ja se najvise plasim visine, uf , kad samo pomislim na visinu sva se najezim.............
Ja sam se pre bojala visine,a sad ako treba idem i na mesec sad se bojim samo divljih zveri
Ja se vala jos plasim visine, a i dubine.......................a da nisam vam rekla jos jedan moj strah, mozda je malo smesan........plasim se paukova..........
Mimmica ::U ja se plasim svacega......npr liftova, podseti me Monika...dobro vise se ne plasim...Zavisi gde i koji llift....Ako je neka morbidna zgrada onda BEZI!!!!!!!!!!!!Onda pasa.....E njih se plasim....Uvek i svkakavih..Ja zato lepo vise volim mace...Umiljate i preswatke..Miki me podseca na macku..No, nevermind ako se setim podelicu sa vama jos neku moju fobiju..
zvrler ::Mimmica ::U ja se plasim svacega......npr liftova, podseti me Monika...dobro vise se ne plasim...Zavisi gde i koji llift....Ako je neka morbidna zgrada onda BEZI!!!!!!!!!!!!Onda pasa.....E njih se plasim....Uvek i svkakavih..Ja zato lepo vise volim mace...Umiljate i preswatke..Miki me podseca na macku..No, nevermind ako se setim podelicu sa vama jos neku moju fobiju..
joj, ja mrzim macke. odvratne su mi. onako zgoljave i fuj kad pocnu da te grebu. uzas, psi su mnogo umiljatiji.
e hvala ti majo podseti me lepo..i ja sma malo klaustrofobicna....MAJA_NS ::e ja bolje da kazem cega se ne plasim!!! ja se svega bojim!
najvise od svega se plasim grmljavine, zubara, PAUKOVA!!, lifta(malo sam klaustrofobicna!) i samoce!! eto! ali npr. visine se uopste ne bojim!
hmmmmmmm nema ni4eg lepse od visine.....uh sta bih dala sza samo jedno bacanje padobranom... hhehe pa moja mamamilan_marija ::TI NISI NORMALNA ja bih se momentalno slogirala, a PADOBRAN, na to ne smem ni da pomisljam................Monika ::uh.....ja je oobozavam....mama mi neda da ska4em iz padobranaaaaaaaaaaaa uh....rastuzih se...milan_marija ::Ja se najvise plasim visine, uf , kad samo pomislim na visinu sva se najezim.............
Hehehehe, seko i ti se plasis paukova, ja sam mislila da sam jedina...... ONI SU MENI PROSTO ODVRATNI A kad ih vidim, moja faca je ovakvaMAJA_NS ::e ja bolje da kazem cega se ne plasim!!! ja se svega bojim!
najvise od svega se plasim grmljavine, zubara, PAUKOVA!!, lifta(malo sam klaustrofobicna!) i samoce!! eto! ali npr. visine se uopste ne bojim!
Monika ::evo nesto za vas
tako ti za moj poklonzvrler ::Monika ::evo nesto za vas
joj Moni uzas, fuj
sorry, ali znas da mrzim paukove. to i nije bas neki poklon.Monika ::tako ti za moj poklonzvrler ::Monika ::evo nesto za vas
joj Moni uzas, fuj
zvrler ::sorry, ali znas da mrzim paukove. to i nije bas neki poklon.Monika ::tako ti za moj poklonzvrler ::Monika ::evo nesto za vas
joj Moni uzas, fuj
jel se ljutis?Monika ::zvrler ::sorry, ali znas da mrzim paukove. to i nije bas neki poklon.Monika ::tako ti za moj poklonzvrler ::Monika ::evo nesto za vas
joj Moni uzas, fuj
Idi na stranu : 1, 2, 3
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu