Milan Stankovic
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Milan Stankovic

Dobro dosli na FAN FORUM Milana Stankovica...Garantujemo vam puno zabave druzenja sa najvecim Milanovim fanovima WELCOME

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

POGLEDAJTE, MISLIM DA CE VAM SE DOPASTI

2 posters

Idi na stranu : Prethodni  1, 2

Ići dole  Poruka [Strana 2 od 2]

**Bela griva**

**Bela griva**
Milan ***
Milan ***

Maja je jednom imala veliku glavooooooooooobolju..... I ona je uzela veliki stap i udarila sebe po glavi.... I ona je umrla..... Sleep Laughing Laughing Laughing Razz kada su je sahranjivali, ona je ustala iz sanduka i ispostavilo se da je bila Sleep (zaspala).... onda su sahranili njenu baku, jer su (oni sto izvidjaju slucaje (ne znam im aziv)) ___________ pomesali nju i baku.....

http://sigurna-zabava.forum-motion.com

~Lady_Flame~

~Lady_Flame~
Moderator
Moderator

**Bela griva** ::
Mia Rey 17 ::VERUJEM da nisam prva koja ti to kaze, dosad su sigurno svi vec primetili!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

jesu, jesu.... nastavi... daj napisi nesto, nemoj da prepisujes.... napisi iz tvoje glave... Very Happy Razz Razz
Ako ne nastavim da prepisujem, ljudi nece videti koliko lepih tekstova postoji! Bolje da pisem lepe tekstove nego gluposti koje sama smislim. Tvoji tekstovi su super, ali veruj mi moji nisu.

~Lady_Flame~

~Lady_Flame~
Moderator
Moderator

Radi se o razlici između toga da vas odvuku u arenu da se suočite sa borbom na život i smrt, i toga da sami uđete u arenu visoko podignute glave.Neki ljudi bi rekli da nema velike razlike između ta dva puta, ali Dambldor je znao, a znam i ja, bas kao sto su znali i moji roditelji da je ta razlika važnija od svega na svetu.
A POSLEDNJI ĆE SE NEPRIJATELJ UKINUTI SMRT.
Harry Potter

**Bela griva**

**Bela griva**
Milan ***
Milan ***

Mia Rey 17 ::
**Bela griva** ::
Mia Rey 17 ::VERUJEM da nisam prva koja ti to kaze, dosad su sigurno svi vec primetili!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

jesu, jesu.... nastavi... daj napisi nesto, nemoj da prepisujes.... napisi iz tvoje glave... Very Happy Razz Razz
Ako ne nastavim da prepisujem, ljudi nece videti koliko lepih tekstova postoji! Bolje da pisem lepe tekstove nego gluposti koje sama smislim. Tvoji tekstovi su super, ali veruj mi moji nisu.

jesu,.... pa otkud znas? daj jedan

http://sigurna-zabava.forum-motion.com

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 2 od 2]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu