Nepitam tebe nego krasiwa the best
Milan Stankovic
Dobro dosli na FAN FORUM Milana Stankovica...Garantujemo vam puno zabave druzenja sa najvecim Milanovim fanovima WELCOME
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
MIA 94 ::Nepitam tebe nego krasiwa the best
MIA 94 ::Meni je Slovenija prelepa!!! Ja sam letos bila u Novom Mestu kod rodjaka, pa zato pitam.
MIA 94 ::KOLIKO JE DALEKO TO MESTO OD LJUBLJANE? KOLIKO TI IMAS GODINA, NAPISI MI NESTO UKRATKO O SEBI?
krasiva Mira ::MIA 94 ::KOLIKO JE DALEKO TO MESTO OD LJUBLJANE? KOLIKO TI IMAS GODINA, NAPISI MI NESTO UKRATKO O SEBI?
114 KM je daleko od Ljubljane.Imam 13 godina!!!
MIA 94 ::IZVINI MOLIM TE NECE SE VISE PONOVITI! OBECAVAM!!!!!!!!!!!! SORY
**Bela griva** ::MIA 94 ::IZVINI MOLIM TE NECE SE VISE PONOVITI! OBECAVAM!!!!!!!!!!!! SORY
sory se pise sa 2 R.... sorRy
krasiva Mira ::**Bela griva** ::MIA 94 ::IZVINI MOLIM TE NECE SE VISE PONOVITI! OBECAVAM!!!!!!!!!!!! SORY
Joj Viki ti moraš nekome naći neku grešku!!!
**Bela griva** ::krasiva Mira ::**Bela griva** ::MIA 94 ::IZVINI MOLIM TE NECE SE VISE PONOVITI! OBECAVAM!!!!!!!!!!!! SORY
moram....
krasiva Mira ::**Bela griva** ::krasiva Mira ::**Bela griva** ::MIA 94 ::IZVINI MOLIM TE NECE SE VISE PONOVITI! OBECAVAM!!!!!!!!!!!! SORY
moram....
lopovko!!!
**Bela griva** ::krasiva Mira ::**Bela griva** ::krasiva Mira ::**Bela griva** ::MIA 94 ::IZVINI MOLIM TE NECE SE VISE PONOVITI! OBECAVAM!!!!!!!!!!!! SORY
moram....
lopovko!!!
kradljivice (e nes vadjamo se nego se bzvz vredjamo)
Idi na stranu : 1, 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu