Caoss. Ja sam Newena~Krasiwica
Zhiwim u chachku i imam 13 god.(09.10.1994.god.)
OBOZHAWAM MIKIJA!!!
Ako neshto treba tu sam...
OBOZHAWAM MIKIJA!!!
Dobro dosli na FAN FORUM Milana Stankovica...Garantujemo vam puno zabave druzenja sa najvecim Milanovim fanovima WELCOME
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2
Krasiwitza ::Caoss. Ja sam Newena~Krasiwica
OBOZHAWAM MIKIJA!!!
CUPKA :: dobro nam dosla!!!! Uzivaj!!!!!!!!!!
Cekaj malo, pa ni ovo ne treba ovde da bude, kako to nismo primetile?aleksandra ::zdravo!!kako najprvo ok bi bilo da se pretstavam.jas sum aleksandra koceva od radovis(makedonija)sekako, vi pisuvam bidejki go
posetiv ovoj COOL forum na milan stankovic a pricinata sto se zaiteresirav da go posetam forumot na milan e toa sto mnogu
go sakam i obozavamm!!mnogu mi se dopaga kako pee(toa e na prvo mesto),a osobeno mi se dopaga negoviot STYLE!!Milan super se
oblekuvas!!!!!!!:)SAMO TAKA PRODOLZI!!!!!!!!ti si edinstven na scenata koj vnimava na svojot stil(ne velam deka drugite ne se
oblekuvaaat ubavo,sprotivno od toa site si imaaat svoj na4in na oblekuvanje)no ti si najdobar.............KoSaTa Ti E ZaKoN
....mnogu ti e jaka kosata super ti e nemam zborovi!!NEPOPRAVLJIV si!!!!.......eJ i ova da spomnam......koga doznav deka si
20 godini.....WOW 4ove4e,li4ish na 17-18......ne bi ti dala 20 god.Ejjj pa ti si sovrshen 4ove4e....Koga ke dojdesh vo
Makedonija , mislam deka VEKE beshe vo Strumica ama nemav vreme da idam da te vidam ama nema veza sekogas si dobredojden vo
makedonija.TE SAKA CELA MAKEDONIJA..........KISS ZA MILAN STANKOVIC..........se nadevam deka razbravtE shto pishuva bidejki
e na makedonski ako ne STE sledniot pat ke pishuvam na spski...........CAOS NA SITE.....(:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Idi na stranu : 1, 2
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu