Milan Stankovic
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Milan Stankovic

Dobro dosli na FAN FORUM Milana Stankovica...Garantujemo vam puno zabave druzenja sa najvecim Milanovim fanovima WELCOME

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Clanci i intervjui

+12
iwena
CUPKA
ina'93
srnna
petra
Mateja
Roberta
sanya!
DUNJ@@
asdfg
Miss Perfect
zvrler
16 posters

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 2 od 3]

26Clanci i intervjui - Page 2 Empty Re: Clanci i intervjui Sub Sep 29 2007, 21:11

srnna

srnna
Mi*** ***
Mi***  ***

Clanci i intervjui - Page 2 Uj9-Intervju-MS

http://misterstankovic.4rumer.com/

27Clanci i intervjui - Page 2 Empty Re: Clanci i intervjui Sub Sep 29 2007, 23:28

Mateja

Mateja
Mil** ***
Mil** ***

el imas vecu sliku, da se vidi i procitat nesto? adakle to?

i sta pise? pliss reci

http://www.krasive.mojforum.si

28Clanci i intervjui - Page 2 Empty Re: Clanci i intervjui Sub Sep 29 2007, 23:35

Miss Perfect

Miss Perfect
Admin
Admin

Clanci i intervjui - Page 2 A7n-Scan10022

https://milanstankovic.forumsr.net

29Clanci i intervjui - Page 2 Empty Re: Clanci i intervjui Sub Sep 29 2007, 23:35

Miss Perfect

Miss Perfect
Admin
Admin

Clanci i intervjui - Page 2 U8r-Copy-of-Scan10019

https://milanstankovic.forumsr.net

30Clanci i intervjui - Page 2 Empty Re: Clanci i intervjui Sub Sep 29 2007, 23:56

Mateja

Mateja
Mil** ***
Mil** ***

hvalaaaaaaa

http://www.krasive.mojforum.si

31Clanci i intervjui - Page 2 Empty Re: Clanci i intervjui Uto Nov 13 2007, 00:48

petra

petra
Milan ***
Milan ***

BEOGRADSKA GRANDOMANIJA

Skoro sest stotina kandidata na beogradskoj audiciji za ucesnike cetvrte sezone takmicenja za „Zvezde Granda" pokusalo da ubedi clanove zirija da su bas oni stvoreni za estradnu slavu

Skoro sest stotina kandidata strpljivo je u subotu ujutru, na kosutnjackoj vetrometini, strpljivo popunjavalo prijave za ucesce na audiciji za cetvrtu sezonu takmicenja „Zvezde Granda". Ni zestoka hladnoca napolju i unutra (u studiju je bilo nekoliko stepeni manje nego u frizideru) nije sprecila samouverene kandidate da po svaku cenu pokusaju da ubede ziri da su bas oni pravi naslednici Tanje, Slavice, Baneta, Svilara, Rade, Dince, Milana...

fakti

n Od pocetka nove sezone, audicije za „Zvezde Granda" odrzane su u osam gradova Srbije

n Kroz kvalifikacije do sada je proslo oko 2.000 ucesnika

n Ekipa „Grand produkcije" u potrazi za talentima do sada je presla oko 2.400 kilometara

n Naredne audicije su u Krusevcu (subota) i Novom Sadu (nedelja)

Za razliku od ranijih godina, kvalitet „trecesezonaca" nametnuo je ziriju vrlo visok kriterijum, pa su cak i sasvim solidni kandidati ovog puta morali da se zadovolje sa ponekom skrtom pohvalom sefa parade Sase Popovica, koji je do savrsenstva doveo sopstvenu transformaciju iz ocinske figure u surovog dzelata snova o slavi.

Trema je drmala, pa je za vecinu komad trake koji je na podu obelezavao mesto na kojem treba da stoje, izgledao tanji od vlasi kose. Neki su, ipak, pored cesto sasvim neopravdane vere u sebe, pokusali da promrzli ziri osvoje i raznoraznim trikovima. Simpaticni plavusan do detalja je „skinuo" imidz Milana Stankovica, dedica u jeleku odrecitovao je sopstveni hvalospev generalnom sponzoru u desetercu, a plavusica iz Obrenovca pojavila se u sortsicu sirine kutije sibica, kao da je napolju u najmanju ruku topla noc na Majami bicu. Nekoliko kandidatkinja ponosno se predstavilo kao „nova Bucka", ali je mozda i najbolje prosla „muska Bucka", momak koji neodoljivo podseca na Harlija iz serije „Izgubljeni"

32Clanci i intervjui - Page 2 Empty Re: Clanci i intervjui Čet Dec 27 2007, 16:32

zvrler

zvrler
Admin
Admin

Clanci i intervjui - Page 2 Image0009

33Clanci i intervjui - Page 2 Empty Re: Clanci i intervjui Sub Jan 12 2008, 15:50

ina'93

ina'93

STIL
MILAN STANKOVIC-NAJVECE LAZI O MENI
Nasmejanom plavusanu Milanu Stankovicu,jednom od najvecih favorita na ovogodisnjem izboru za "Zvezde Granda",ovo takmicenje je iz korena promenilo zivot.Zbog neprestanih poziva mladih obozavateljki mora cesto da menja broj telefona,a prestao je i da radi u obrenovackom Domu zdravlja kao madicinski tehnicar.
Plavi cuperak,kako ga zovu devojcice,u intervjuu za Stil otkriva da je najveca zabluda o njemu da je gej,uobrazen i nevaspitan.Iako trenutno nema devojku,otkrio nam je kakav je kad je zaljubljen....

Ti si jedini takmicar u "Zvezdama Granda" koji nije imao nikakvo muzicko iskustvo ranije.Kada te je ozbiljno privukla?
-Oduvek su me privlacile scena i muzika,ali mislim da su "Zvezde Granda" najbolja opcija i najkraci put do uspaha.Zato sam se i prijavio.
Koji momenat je prasucio da se prijavis na takmicenje?
-Zavrsio sam srednju medicinsku i poceo da staziram u Domu zdravlja u Obrenovcu.Tada sam shvatio da mi je muzika bliza nego medicina i odlucio sam da probam da se takmicim.
Vazio si za favorita na takmicenju.koliko ti je tesko palo kada ti je saopsteno da ispadas?
-Bio sam iznenadjen i zbunjen,kao i svi.S obzirom na to da imam toliko fanova,ne brinem jer takmicenje je jedno,a karijera drugo.
Da li si u nekom trenutku zazalio sto si usao u celu pricu?
-Nisam zazalio ni u jednom momentu!
Kako se nosis sa popularnoscu?
-Popularnost je stvar trenutka.Ona dodje i ode,ali lako moze i da prodje?Meni su fanovi najbitniji,jer da nije njih,ne bi bilo ni mene.Hvala Bogu sto ih je mnogo!
Da li se tvoja porodica navikla na stalne pozive obozavateljki?
-U pocetku je bilo simpaticno,ali s vremenom je postajalo neizdrzivo,pa smo morali da promenimo brojeve.
Koja je najveca zabluda o tebi?
-Ubedljivo najveca je to da sam gej mada ne bih zanemari ni to da sam uobrazen i nevaspitan.Ma,bilo je raznih neistina na moj racun!
Jesi li zaljubljen i da li imas devojku?
-Uvek sam zaljubljen u lepe i negovane zene.trenutno,nazalost,nisam u vezi.
Kakav si kada si zaljubljen?
-Uvek nasmejan,manje brinem,stalno mislim o njoj....
Da li bi promenio svoju prepoznatljivu frizurub za dobro placenu reklamnu kompaniju?
-Mozda.Ako bi mi se svidela ideja,i ako bi svota bila odgovarajuca!
Radis li i dalje u obrenovackom Domu zdravlja i da li ti je sada teze posto te svi posmatraju?
-Prestao sam da radim na hemodijalizi kada je pocelo takmicenje.Ne verujem da cu se vratiti medicini,scena je ipak za mene!
Sa kim od kolega najcesce pijes kafu?
-Ne pijem kafu,ali najsladje rucam sa Radom.Oboje smo prozdrljivi!Joj,sad ce da se naljuti!
Imas li uzore u Grandu i ko je,po tvom misljenju,vredan postovanja?
-Postujem sve,ali nemam uzore.Trudim se da budem svoj,drugaciji-po svaku cenu.
Jednom prilikom si izjavio da imas veliku tremu kad pevas pred mamom.Zasto?
-Ne znam!To se i ja pitam,uopste nije stroga prema meni,niyi me previse kritikuje,uvek je na mojoj strani.
Sta slusas kada si neraspolozen?
-Retko slusam muziku kada sam neraspolozen,tada mi treba tisina.Sada slusam domace i srane hitove.
Tvoja ne ostvarena zelja je.....
-Odmalena,kada bi me neko pitao: "Sta ces da buds kad porastes?",ja sam odgovarao: "Princ ili Kauboj.".Nisam ni jedno ni drugo,ali radim na tome......

Ovo vam je sve od mene,a ako hocete,imam i neke iz Grand Revije,mada pretpostavljam da to svi imate!!!

34Clanci i intervjui - Page 2 Empty Re: Clanci i intervjui Uto Jan 29 2008, 22:05

CUPKA

CUPKA
Moderator
Moderator

VOLIM ISTINU I KADA BOLI

Ne mislim da pravi muskarac mora da se sisa kosilicom za travu

Mnogi su mi rekli da je moja iskrenost nekulturna

Nesudjeni glumac, jedan od glavnih favorita svojih kolega i publike "Zvezda Granda", Milan Stankovic, poznat je po britkom jeziku i komentarima zbog kojih su ga novinari, kako on kaze, "uzeli na zub". Milan je podigao prasinu i kada se potegla prica o njegovoj seksualnosti (citaj: homoseksualnosti), ali, iako mu je tek devetnaest godina, nista od svega toga sto je neminovnost na estradi nije ga omelo da nastavi gde je naumio, put zvezda.[/b]

Vazite za osobu bez dlake na jeziku, doprinosi li to popularnosti?
- Ne znam, misljenja su podeljena. Uverio sam se u to da neki smatraju da je moja iskrenost nekulturna. Ne bezim od toga da nekoga povredim, jer mislim da je sve bolje nego da lazem. Ne volim kada me neko laze, pa ni ja to ne cinim.

Da li biste danas bili u Domu zdravlja u Obrenovcu, gde ste radili sa pacijentima na dijalizi, da se niste pojavili u "Zvezdama Granda"?
- Sigurno, voleo sam svoj posao, iako nisam zeleo da nastavljam skolovanje u tom pravcu. Imao sam jos jednu ljubav, a to je gluma. Isao sam na casove i hteo sam da se bavim time. Mislim da je pevanje laksa profesija, ali bih rado prihvatio ulogu u nekom filmu.

Kako ste uopste dosli na ideju da se prijavite na takmicenje?
- Poslednje dve godine sam razmisljao o tome. Nisam imao hrabrosti, a onda me je sestra od ujaka Ivana bukvalno uhvatila za ruku i dovela na audiciju. Nisam nikada ranije pevao i mislim da je ovo u "Grandu" najkraci put do uspeha.

A sta biste porucili devojkama?
- Da ih volim kada su nenametljive. Vise volim kada se ja trudim oko njih, nego one oko mene. Privlaci me izazov, posebno kada osetim jaku energiju kojom zraci neka devojka cim udje u prostoriju.

Posto Vas kolega Cobe voli bele zene, volite li vi tamnopute?
- Crnkinje su za mene posebna egzotika. Moram priznati da to jos nisam probao, ali ne bih se bunio.

Imate li devojku?
- Nemam, a i kada je budem imao, necu javno govoriti o tome. To je nesto sto ne treba da bude u prvom planu. Neke stvari bih zeleo da ostavim za sebe.

Pevate li radije zabavne ili narodne pesme?
- Pevam pesme koje mi se svidjaju, ali to su cesce zabavnjaci. Najdrazi mi je Zdravko Colic, jer sam uz njegovu muziku odrastao. Niko ne moze da se meri sa njim, pa ni Zeljko Joksimovic.

Retko se javljate na telefon, zar nije malo rano da glumite zvezdu?
- Moj broj telefona ima cela Srbija, zato sam prinudjen da se najcesce ne javljam kada ne prepoznam identifikaciju. Planiram da kupim novu karticu, ali cu iz postovanja prema obozavaocima zadrzati i ovu. Paznja mi, ipak, prija. Najsimpaticnije mi je kada u porukama salju pesme koje su meni posvecene.

35Clanci i intervjui - Page 2 Empty Re: Clanci i intervjui Uto Jan 29 2008, 22:08

CUPKA

CUPKA
Moderator
Moderator

Otkad se prvi put pojavio na televiziji „Pink“ kao jedan od učesnika treće sezone izbora za „Zvezde Granda“ Milan Stanković ne prestaje da privlači pažnju javnosti.

“POGAĐAJU ME PRIČE DA MI JE OTAC UBICA!”

I dok je ista podeljena na one koji ga obožavaju i one kojima nije simpatičan, plavokosi pevač siguran u sebe i svoje kvalitete krupnim koracima korača ka samom vrhu domaće muzičke scene, siguran da mu je upravo tamo mesto.
Od svih „Zvezda Granda“, čini se da si ti najprisutniji u medijima?
Na sreću ili na žalost, ali tako je. O meni se svašta pisalo, nešto je bilo tačno, nešto nije, ali sve je to deo posla kojim se bavim i u koji sam svesno ušao. Ipak, nekoliko puta sam bio akter nimalo prijatnih priča koje su tendenciozno napisane kako bi se određenoj novini podigao tiraž.
Hoćeš da kažeš da ti podižeš tiraž novinama?
Negativna priča o pozitivnoj osobi uvek dobro proda novinu. Siguran sam u to.
Šta je bilo sa „Beovizijom“, nema te na zvaničnom spisku učesnika?
Saša Popović mi je jednom rekao da sam u ovom trenutku jedini od „Zvezda Granda“ koji bi mogao da se pojavi na tom festivalu. Zaista ne znam šta se desilo sa „Beovizijom“ i zašto me nema na spisku izvođača. Istina je da je učešće na „Evroviziji“ moja velika želja, a da li će se to jednog dana desiti, nažalost, ne zavisi samo od mene. Kad su festivali u pitanju, u ovom trenutku je izvesno da ću se u februaru sa Brajinom pesmom pojaviti na „Grandovom“ festivalu.
Krajem prošle godine održali ste koncert u polupraznoj „Areni“. Opada li vam to popularnost?
Zvaničan podatak kaže da nas je toga dana slušalo preko 13.000 ljudi, što se nikako ne može nazvati polupraznom „Arenom“. Uz to, u septembru je na „Tašu“ bilo 17.000 ljudi, što govori da su „Zvezde Granda“, momci i devojke koji su na sceni tek pola godine i koji imaju po jednu snimljenu pesmu za tri meseca, samo u Beogradu, okupili oko 30.000 obožavaoca. To je veliki uspeh, a i čelnici „Grand“ produkcije su prezadovoljni postignutim.
Letos se pričalo da se Nemanja i ti ne podnosite, u kakvim ste sada odnosima?
Ljudi o nekim stvarima često stiču pogrešan utisak. Tako je bilo i sa Nemanjinim i mojim odnosom. Iskren da budem, ni tada, u jeku tih priča, nije mi padalo na pamet da ispravljam krive Drine, pa to neću činiti ni sada. Neka misli ko šta hoće. Ono kako se mi doživljavamo i družimo sasvim je drugačije od onoga što se priča.
Sad će još ispasti da između vas nikad nije vladala netrpeljivost.
Na svakom takmičenju ljudi gledaju sebe i na sve načine se trude da budu bolji od konkurencije. Nemanja i ja nikada nismo imali nesuglasice.
A šta je sa Nemanjinom izjavom da si isfoliran?
Pitanje je da li je on to zaista rekao.
Da lije tačno da si u noći finala „Zvezda Granda“ zbog neuspeha koji si doživeo bio na ivici nervnog sloma i na sedativima?
Lekovi za smirenje nisu moj izbor. Probleme rešavam na jednostavniji način - suočavam se s njima. Mnogi o meni imaju pogrešnu sliku, ubeđeni su da uvek i u svemu želim da budem prvi i najbolji, pa su, po svoj prilici, uprvao takvi raširili tu priču.
Kakav si to problem na snimanju novogodišnjeg „Grand šoua“ imao sa Sašom Popovićem?
Ne bih ja to nazvao problemom. Saša mi je samo zabranio da uz frak koji sam nosio obujem patike. Rekao je da to ne liči ni na šta i da obuje cipele. U odelu se nisam osećao prijatno, a smatram da odelo ipak čini čoveka.
Pogađaju li te priče o tvojoj prošlosti i naslovi tipa „Milanov tata ubica“?
Članci u kojima se pominjao moj otac su me strašno potresle i uveren sam da na iste nikad neću biti imun. Kada sam se prijavio na audiciju za „Zvezde Granda“ znao sam da će novinari, ako se probijem, kopati po mojoj prošlosti. Ipak, da će kopati po grobovima - to nisam mogao ni da pretpostavim. Na kraju krajeva, koga uopšte takve priče i zanimaju. Koga briga šta je moj otac uradio, kako se slagao s mojom majkom, kakav je mamin odnos sa njeni drugim mužem, a mojim očuhom...
Bio si mali kada ti je otac otišao u zatvor. Jesi li tada uopšte znao gde je on?
Znao sam, ali se mama trudila da me time ne opterećuje, jer mi je oduvek ta tema bila bolna. Ni sada mi nije prijatno da o tome govorim. Sa majkom imam veoma otvoren odnos, tako da jedno od drugog nikad ništa nismo krili. Danas sam srećan što sam o svemu informisan upravo od nje, a ne od nekog drugog, pogotovo ako imamo u vidu da neki ljudi umeju da budu strašno surovi.
Šta ti je mama rekla?
Da je tata poginuo u zatvoru.
Pamtiš li oca?
Imao sam samo četiri godine kad se sve to izdešavalo, kad je tata poginuo. Nažalost, slabo ga se sećam. Sliku o njemu sam stvorio kroz mamine priče. Bilo je teško odrastati bez oca. Deca su me često zadirkivala zbog toga, kao da sam ja kriv što ga nema. Na sreću, mama se trudila da me zaštiti od svega neprijatnog i da me izvede na pravi put, što je i uspela. Ona mi je najveća podrška. Nedavno smo u Obrenovcu zajedno proveli desetak dana. Tada sam odlučio da čim mi sestra u junu završi osnovnu školu iznajmim stan u Beogradu u kojem ćemo zajedno živeti. Živim za te dane.
Obrenovac je mala sredina, pretpostavljam da su tvoji vršnjaci znali kakva je sudbina zadesila tvog oca?
Deca su samo znala da nemam oca i ništa više.
U specijalnoj emisiji o „Zvezdama Granda“ u direktnom telefonskom uključenju, jedna gospođa te je optužila da si otkad si postao poznat zaboravio svoju familiju.
To samo govori o mentalitetu naših ljudi. Priznajem da me je njena provokacija u trenutku presekla, ali sam se brzo pribrao i normalno odreagovao. Kasnije, kad sam došao kući razmišljao sam o tome i pitao se postoje li zaista tako loše osobe koje su u stanju da te grizu kao najbesniji psi.
Pa, jesi li se uobrazio kako mnogi tvrde?
Takve i slične priče šire oni koji ne mogu da se pomire s činjenicom da sam za kratko vreme postigao veliki uspeh. Milan Stanković je isti kakav je bio i pre takmičenja - iskren, otvoren kao knjiga...
Jesi li se zaista preselio kod ujaka u Beograd jer te je očuh maltretirao?
Kad sam napustio Obrenovac, očuh i nije živeo sa mojom majkom. Sa njim sam uvek imao korektan odnos, a u to šta se dešavalo između mame i njega ne ulazim. To je samo njihova briga. U Beograd sam se preselio kad su počele audicije za „Zvezde Granda“, a ne pred polazak u srednju školu kako se pisalo.
Kako ti je u vezi sa manekenkom Ivanom Stanković?
U kakvoj vezi?
Pa, ljubavnoj.
Nas dvoje nismo u vezi. Upoznali smo se prošle godine na „Fešn viku“ i to je sve.
Zar vas nije spojila Seka Aleksić?
Ne.
Onda ste na njenu inicijativu razmenili brojeve telefona i otpočeli sms komunikaciju.
Čitala si mi poruke, pa znaš?
Ne, ali sam te videla kada si sa Sekom nekom slao poruke.
Možda nekoj drugoj devojci, pa nije Ivana Sekina jedina drugarica.
Znači, Seka je ipak provodadžisala?!
(smeh)
Preferiraš starije devojke?
Prava ljubav godine ne broji, što bi rek’o Željko Samardžić.
Imaš li devojku?
Sada je nemam, a i kad je budem imao neću ti to priznati. Svoj privatni život ne želim da delim sa javnošću.
Otkad se družiš sa Sekom?
Privatno nisam blizak ni sa kim sa estrade, pa ni sa Sekom. Kad se sretnemo na nekom snimanju proćaskamo, kao što to činim i sa svim svojim kolegama.
Ćaskaš li i sa Acom Pejovićem?
Ne, jer ga ne poznajem. Ako ciljaš na ono što se desilo u „BN koktelu“, Aco je neposredno posle izrečenog priznao da je pogrešio tj. da je Dinču zamenio sa mnom. Nemam negativno mišljenje o njemu, štaviše - poštujem ga. Ako ste mislili da ću se sa Acom prepucavati preko novina i reagovati na njegovu izjavu da mu se ne sviđam, prevarili ste se.
Kako su vas prihvatili afirmisani pevači?
Kako ko. Čuo sam da je Marina Živković negde pričala da je nepravedno što smo za tako kratko vreme tu gde jesmo, tako da je očigledno da nije svima drago zbog našeg uspeha. S druge strane, oduševila me je Usnija Redžepova koja mi je na jednom snimanju prišla da mi poželi sreću u karijeri i dobrodošlicu na scenu. I Nada Topčagić me je ishvalila.
Svojevremeno si izjavio da bi voleo da se za novine slikaš go. Drži li te još uvek ta želja?
Rekao sam da ću se slikati go samo ako to moja publika bude tražila od mene.
Pa, šta ćeš ako počnu da pišu peticiju?
E, onda smo mi kao ljudi definitivno otišli u „aut“.
Nisi mi odgovorio da li bi u tom slučaju izašao u susret obožavaocima?
Ne, u Srbiji se nikad ne bih slikao go.
Plašiš se da ne bi imao šta da pokažeš ili?
Pa, nisam sakat.

36Clanci i intervjui - Page 2 Empty Re: Clanci i intervjui Uto Jan 29 2008, 22:12

CUPKA

CUPKA
Moderator
Moderator

Ako ce neko po dobru pamtiti 2007. to su svakako nove „Zvezde Granda". Od talentovanih anonimaca do zvezda koje pune „Arenu" trebalo im je samo godinu dana. Medutim, pored popularnosti, sedmoro mladih steklo je za to vreme i nešto mnogo vrednije - medusobno poverenje i prijateljstvo. Press vam otkriva šta su to „Zvezde Granda" jedna drugoj poželele u godini koja ce naslediti njihovu „godinu iz snova".

Dušan Svilar

Radi: Da bude najbolji student na Megatrenda.

Silviji: Da pronade decka.

Cobetu: Da ispuni svoj san i kupi crni „ferari".

Nemanji: Da ima više srece u ljubavi.

Milanu: Da kupi stan u Beogradu.

Dinci: Da završi i Višu hotelijersku školu.

Radmila Manojlovic

Silviji: Da nade pravu ljubav i da u 2008. ona i ja snimimo duetsku pesmu za koju ce Silvija napisati muziku, a ja tekst.

Cobetu: Da kupi „ferari", i to crveni.

Nemanji: Da njegov sadašnji auto „buba" preraste u „BMW 5", sa spojlerima i dva auspuha.

Milanu: Da jednog dana pobedi na „Evroviziji", jer je roden za svetsku zvezdu.

Dinci: Želim mu da snimi duet sa Dženanom Loncarevicem, jer bi bili dobitna kombinacija.

Dušan: Njemu takode želim da snimi duet, ali sa Zdravkom Colicem.

Nemanja Stevanovic

Silviji: Da kupi „BMW".

Cobetu: Da mnogo više vremena provede sa ženom i decom.

Radi: Da postane popularnija od Dragane Mirkovic.

Milanu: Da snimi duet sa Karleušom.

Dušanu: Da snimi CD, jer sam ubeden da mu je to trenutno najveca želja.

Dinci: Puno zdravlja, buduci da je donedavno imao problema sa bubnom opnom.

Milan Dincic Dinca

Radi: Da snimi duet sa Draganom Mirkovic.

Cobetu: Da od Deda Mraza dobije skuter sa kog ne može da padne.

Silviji: Da glumi u holivudskom filmu.

Dušanu: Da dobije klavir koji ume da prica, jer se skoro ne odvaja od njega.

Nemanji: Da nabavi džepni espreso aparat.

Milanu: Da ima mašinu koja bi mu pravila frizuru u jednom potezu.

Slobodan Betjarevic Cobe

Radi: Da završi fakultet i postane najpopularnija folk pevacica.

Silviji: Da ostane dosledna svom stilu i imidžu.

Nemanji: Da pronade svoju bolju polovinu.

Dinci: Da ga ubuduce služi zdravlje, mislim da mu je to najvažnije i najpotrebnije.

Dušanu: Da snimi duet sa svojim omiljenim pevacem Zdravkom Colicem.

Milanu: Da mu i dalje obožavateljke ne daju mira.

Milan Stankovic

Radi: Da „nikada više" ne gubi licne stvari, a narocito telefone.

Dušanu: Da bude „iznad proseka".

Cobetu: Da mu se svaka pesma vrti kao kaiš.

Dinci: Želim mu da Bog uvek bude uz njega i da se brzo digne ako, ne daj bože, padne.

Silviji: Da silikonima obogati svoje poprsje.

Nemanji: Da u 2008. izleci sve neizlecivo.

Silvija Nedeljkovic

Radi: Da u 2008. godini nade onog pravog.

Milanu: Da konacno promeni preliv za kosu.

Dinci: Da položi vožnju i kupi automobil.

Cobetu: Da izgradi svoje kraljevstvo.

Dušanu: Da nade devojcicu.

Nemanji: Da ne menja najboljeg prijatelja. Mene.

37Clanci i intervjui - Page 2 Empty Re: Clanci i intervjui Uto Jan 29 2008, 22:15

CUPKA

CUPKA
Moderator
Moderator

GRAND DUEL

Još jedna sjajna rubrika u okviru emisije „Grand show“ koja ce svakog petka uvece unositi dobro raspoloženje u vaše domove je - duel.

Ovog puta na pevackom bojnom polju koplja su ukrstila dva mlada pevaca, Milan Stankovic i Dušan Svilar. Najpre je Milan otpevao Dušanovu pesmu „Devojka iznad proseka“.

- Moram da priznam da mi se pesma dopala i da mi je baš legla. Trudio sam se da je otpevam kao Dušan. Nešto svoje dodao sam samo u ponašanju na sceni, mada sam se trudio da u nekim momentima iskopiram Dušana – rekao je Milan.
A onda je red došao na Dušana... Njegov zadatak bio je da otpeva Milanovu pesmu „Još uvek“.

- Milanova pesma je super i mislim da sam odgovorio zadatku. Pesma mi je legla, a ja sam dao sve od sebe da bude kako treba – kaže Dušan.

Ovaj duel prošao je bez pobednika i u dobrom raspoloženju. Uz dva mlada i lepa momka i uz sjajne pesme dobar provod je zagarantovan.

38Clanci i intervjui - Page 2 Empty Re: Clanci i intervjui Sre Jan 30 2008, 16:04

CUPKA

CUPKA
Moderator
Moderator

Izgleda da je "Zvezda Granda" Milan Stanković pošao stopama svog imenjaka Milana Dinčića Dinče, koji je zarad karijere nekoliko puta završio u bolnici! Naime, Milan je danima vukao prehladu, sve dok ona nije kulminirala u ozbiljno zapaljenje uva, pa je završio u Urgentnom centru, saznaje Kurir iz izvora bliskog mladom pevaču.

- Baš kao što je i Dinča trpeo nepodnošljivu tremu, sve dok mu nije izazvala prave zdravstvene probleme, koje je jedva, uz stručnu pomoć, uspeo da prevaziđe, i Milan je slično prošao - kaže naš izvor i dodaje:

- Lekar, specijalista za ORL, rekao je Milanu da mu je zapaljenje izazvano jakom prehladom oštetilo desnu bubnu opnu, ali da, na svu sreću, nije toliko opasno. Međutim, svi koji dobro poznaju Milana znaju da je on vrlo odgovoran. Zbog svakodnevnih nastupa vukao je konstantnu prehladu i pevao pod temperaturom, ali nikome nije hteo da prizna kako ga ne bi isključili sa turneje.

Nesnosne bolove trpeo je non-stop, dok ga jednog dana nisu oborili s nogu. Iako mu je doktor izričito savetovao da neko vreme obavezno miruje, Milanče to nije uradio, već je ubedio sve oko sebe da mu je posle prve doze leka mnogo bolje - zaključuje naš sagovornik.

Bilo kako bilo, "Grandova" zvezda stoički je podneo upalu uva, a sve zarad dokazivanja i kako posao ne bi trpeo. S obzirom na to da su nove audicije širom Srbije u jeku, mladi kandidati će zameniti stare, te nije zgoreg zauzeti ozbiljnu poziciju kod publike, što je Milan i učinio.

39Clanci i intervjui - Page 2 Empty Re: Clanci i intervjui Sub Feb 02 2008, 17:55

iwena

iwena
M**** ***
M**** ***

heh vv

40Clanci i intervjui - Page 2 Empty Re: Clanci i intervjui Sre Feb 06 2008, 03:26

uste

uste

ahaa

41Clanci i intervjui - Page 2 Empty Re: Clanci i intervjui Ned Feb 10 2008, 15:49

CUPKA

CUPKA
Moderator
Moderator

SLIKAĆU SE GO!
Milan Stanković obećao da će nag pozirati za naslovnu stranu Kurira kada dvadeset odsto čitalaca to bude tražilo

Glavni favorit na ovogodišnjem takmičenju „Zvezde Granda“ koji je, suprotno svakoj logici, na finalnoj večeri ispao među prvima, Milan Stanković, nastavio je da pleni publiku svojim šarmom na zajedničkoj turneji širom Srbije ali i u inostranstvu. U razgovoru za Kurir priznaje da presudne večeri nije imao sreće, ali da to nije smak sveta, kao i to da mu ne smeta što privlači pažnju muškaraca, jer su i sve najveće svetske zvezde gej ikone. Ipak, najjači vrisak na nastupima dobija od klinki, koje ga obasipaju plišanim medama.

Kako je moguće da na ovogodišnjem takmičenju „Zvezde Granda“ nisi pobedio?
- Ja to objašnjavam time da nisam imao sreće, sve ostale predispozicije sam imao. Bio sam iznenađen, kao i svi, ne samo moji fanovi nego i oni koji nisu navijali za mene. Ali, to nije smak sveta.

Šta se dešava sada, nakon takmičenja?
- Turneja, nastupi svake večeri. Mislio sam da to, kao, plati „Grand“, pa ko voli neka izvoli da dođe. Međutim, ljudi plaćaju karte. Nije to ono, kao, ajde da vidite ovu decu, nego ljudi s namerom dođu i plate da vide „Zvezde Granda“. Svaka hala je bila puna, a atmosfera super!

Da li ti se sviđa pesma koju si dobio?
- Da. Plašio sam se šta ću ja dobiti.

Misliš li da si mogao da dobiješ bolju pesmu?
- Ne znam, ne verujem. Nisam čuo bolju pesmu.

Da li među ostalih 12 kompozicija postoji neka koja ti se više dopada?
- Ne. Za mene je to jedini izbor, a mislim da je najveći hit Radina pesma. Da li se nešto u tvom životu promenilo?
- Promenile su se neke okolnosti i nešto od toga mi se sviđa, nešto ne. Sviđa mi se to prepoznavanje, a ne sviđa mi se to što ne mogu često da viđam majku i sestru u Obrenovcu, na primer, jer nemam vremena.

Šta misliš o tome što si na veb-portalu privukao pažnju homoseksualaca?
- Meni je drago ko god da obrati pažnju, pogotovo ako su to pozitivne stvari. Meni se to sviđa.

Znači, ne smeta ti da budeš gej ikona?
- Najveće zvezde, i svetske i naše, su gej ikone, verovali ili ne.

Da li te je nekada startovao muškarac?
- Jeste. Pravio sam se lud, nisam hteo nikoga da uvredim, ali sam iskulirao. Da, u istom kafiću startovali su me i muškarci i devojke.

Imaš li devojku?
- Ne. Ali samo zato što nisam zaljubljen, ne zbog toga što je sada u ovom poslu nepoželjno da imam devojku. Ipak, i kada je budem imao neću to isticati. Najviše mrzim kad naše javne ličnosti guraju svoje partnere ili svoju trudnoću u prvi plan.

Misliš na tvoju koleginicu Sanju?
- Ne, ne. Sanju obožavam. Ona i ne gura to. Ona bi volela da se o tome što manje priča.

S kim se u vašoj ekipi najviše družiš?
- Od čuvene dvanaestorke sa Radom najviše, zato što je, kao i ja, devica u horoskopu i baš mi prija njeno društvo. Svi se super slažemo, a Rada se tu samo malo više ističe.

Šta se to u poslednje vreme dešava sa Dinčom?
- Ne verujem da je to trema, mislim da stvarno ima problema sa želucem, žučnom kesom. Čudno mi je što se to pojavilo sada a ne ranije. I ja na ponekom nastupu osetim tremu, ali to je normalno.

Jeste, ali on se zbog treme nije pojavio na nastupu u Zrenjaninu?
- Da, nije nastupio. Mada, i ja sam ekstremni tremaroš, samo vešto krijem tremu. Još u srednjoj školi sam povraćao na nervnoj bazi.

Da li svoju prošlost kriješ jednako vešto kao i tremu?
- Samo se trudim da ne kopam po očevom grobu. Mislim da je ono što ste čuli dovoljno, da ne zadiremo dublje.

Onda ćemo da zadremo u to kada ćeš da se slikaš go za Kurir, kao što si nam obećao?
- Ja bih to uradio još odavno da su ljudi to tražili. Eto, kada 20 odsto vaših čitalaca bude tražilo da se skinem, ja ću to i uraditi!

Šta očekuješ od angažmana u „Grand produkciji“?
- Kada bi išlo ovim tokom, ne znam gde bi mi bio kraj! Ali problem je što će sada doći nove „Zvezde Granda“ i plaši me samo to da bi sve ovo moglo biti kratkotrajno, kao kratkotrajno mleko (smeh).

Ne treba da se plašiš dok god devojčice najviše zbog tebe vrište na nastupima...
- Ubedljivo, ali ubedljivo... Nije da se hvalim, ali ubedljivo najviše. Ne znam koliko plišanih meda dobijam i šaljem u Obrenovac. Prepuna ih je soba! Na svakom nastupu ja dobijem punu kesu, a ostali jednu ili dve igračke.

42Clanci i intervjui - Page 2 Empty Re: Clanci i intervjui Ned Feb 10 2008, 15:59

CUPKA

CUPKA
Moderator
Moderator

II Grand festival odrzaće se 14. 15. i 16. februara 2008. godine. Sve tri festivalske večeri učestvovaće 20 članova žirija od kojih će 19 članova biti najkompetentniji ljudi koji prate ovu vrstu muzike – Od novinara do muzičkih urednika. Dvadeseti glas bice SMS publike. Bodovaće se kao i na Evroviziji, tako što će prve dve večeri žiri da predaje liste, ali neće govoriti bodove. Predsednik zirija će pročitati koji polufinalisti odlaze u finale – izjavio je Sasa Popovic – Vec u ponedeljak ćemo u novinama i na internetu objaviti koliko je ko dobio glasova. Nagradni fond festivala je 100.000 evra, a generalni sponzor je Axal. Na festivalu je pristiglo mnogo kvalitetnih pesama i prijavilo se dosta dobrih pevača, pa će konkurencija biti velika. Spisak učesnika nije konačan, ali medju učesnicima će biti: Mira Škorić, Dušan Svilar, Aca Lukas, Darko Filipović, Dzej, Ana Bekuta, Stevan Anđelković, Mina Kostić, Milica Todorović, Goca Lazarević, MILAN STANKOVIĆ, Jelena Broćić, Verica Šerifović, Slavica Ćukteraš, Radisa Urošević, Tanja Savić, Dara Bubamara u duetu sa Nikolom Rokvićem, Blizanci, Halid Muslimović, Ljuba Aličić, Luis, Aco Pejović, Dona Ares, Miloš Bojanić, Rada Manojlović, Djani, Branislav Moićević, Željko Šašić, Milan Dinčić Dinča… Konačan spisak učesnika biće poznat februara 2008. godine i objavljen 9. februara u Grand Reviji br. 75. Radmili Manojlović I MILANU STANKOVIĆU pesmu će raditi Dragan Brajević Braja. –“Očekujem veliki hit, budući da Braja potpisuje pesmu “NEPOPRAVLJIVO” koju ću izvesti na II Grand festivalu”- Izjavio je Milan Stanković.

43Clanci i intervjui - Page 2 Empty Re: Clanci i intervjui Ned Feb 10 2008, 16:03

CUPKA

CUPKA
Moderator
Moderator

Nisam se uobrazio
Milan Stanković, najpopularniji finalista treće sezone “Zvezda Granda”

Iako nije pobedio na finalnoj večeri takmičenja “Zvezde Granda”, Milan Stanković je, bez sumnje, najveća zvezda treće sezone ove manifestacije. Na stadionu “Tašmajdan” najviše je bilo njegovih fanova, tačnije vatrenih obožavateljki. Kada je plavušan iz Obrenovca ispao iz takmičenja, publika na stadionu naglo je utihnula, a mnoge devojčice su plakale.
- Jeste, bilo je dosta suza. Sutradan su me zvale mame i grdile me: “Zar zbog tebe moje dete da plače...” I Cobetov sinčić plakao je, što me je posebno dirnulo. Prija mi iskrena podrška ljudi koji su plakali što mi se te večeri nije ostvarila želja da pobedim. To znači da radim pravu stvar – rekao nam je Milan, koji je devetog septembra proslavio dvadeseti rođendan.
Novi idol ovdašnjih devojčica priznaje za TV novosti da kod sebe ne voli to što je lenj i neorganizovan, ali, kako kaže, trudi se da to promeni. Kao vrlinu izdvaja prilagodljivost. “Gde god da me bace, sigurno ću se snaći”. Hobi mu je, kaže, “blejanje” uz TV. “Neko gaji cveće, neko skuplja salvete, a ja slušam muziku i pratim rijaliti šoue”. Osim toga, ističe da je previše ambiciozan, ali samo u pogledu napredovanja, a ne zato što je postavio sebi neki veliki cilj.
Kako si se osećao kada je Saša Popović saopštio da ispadaš iz daljeg takmičenja?
- Bio sam zaprepašćen, tačnije iznenađen koliko i svi ostali - moja konkurencija, navijači... U tom trenutku nisam verovao da sam stvarno ispao. Ali kada sam se vratio kući i ohladio se, pošto je na Tašu sve vrvelo od ljudi i emocija, shvatio sam da nisam otišao tamo samo da pobedim, već je postojala i druga solucija - da izgubim. Ipak, nije bilo tako katastrofalno kao što su neki mediji predstavili.
Kako se sada osećaš?
- Mislim da treba da radim na sebi, prvenstveno da školujem glas. Još nisam dao svoj maksimum, ali pokazao sam ljudima iz muzičke branše i publici šta mogu, pa ako se to nekome sviđa i ako to može da se iskoristi – super. Naravno, na obostrao zadovoljstvo.
Tokom takmičenja tabloidi su se najviše bavili tvojim privatnim životom. Pogađa li te kada u žutoj štampi pročitaš laži o sebi?
- Izgleda da sam tabloidima najzanimljiviji od zvezda Granda, u stvari najslađi. Najteže mi je bilo kada su bukvalno kopali po očevom grobu, a posle toga sam oguglao na negativne komentare. Ne volim to što upliću moju majku i meni drage ljude, jer oni se nisu prijavili na takmičenje i samim tim ne žele da budu javne ličnosti. Mene mogu da predstavljaju kako im je volja, spreman sam na to i u neku ruku sam to tražio.
Prija li ti popularnost?
- Ponekad da, a ponekad ne. Prija mi to što me prepoznaju, što ne moram da čekam u redu i tako neki sitni znaci pažnje. S druge strane, nisam uvek raspoložen da svakome izađem u susret i da sa svima budem super. Svi očekuju kada me prepoznaju da im budem najbolji drug.
Koliko si se promenio?
- Promenio sam se onoliko koliko su se promenile okolnosti. Prilagodio sam se novonastaloj situaciji, ali moram da napomenem da nisam promenio krug prijatelja sa kojima sam se družio pre “Zvezda Granda”. Sada sam okružen raznim saradnicima i poznanicima, koji su se desili posle takmičenja, a oni pravi prijatelji ostali su to što jesu.
Osećaš li da neko pokušava da ti se nametne kao prijatelj samo zato što si Milan Stanković?
- Ima takvih ljudi u mojoj okolini, ali oni mi nisu prijatelji ma koliko se trudili.
Šta imaš da poručiš onima koji tvrde da si se uobrazio?
- Nisam primetio da sam se uobrazio. U stvari, moji prijatelji znaju da sam oduvek bio ovakav kakav sam sada. Ne znam na osnovu čega su to zaključili, jer kada bih to znao sigurno bih dao bolji odgovor na ovo pitanje.
Stiče se utisak da si uvek u prvom planu, da se izdvajaš. Jesi li bio takav pre nego što si postao poznat?
- To mi je oduvek bio cilj: biti drugačiji i ne stapati se sa okolinom. Nije važno na koji način. Sećam se da sam kao mali, dok su svi govorili da žele da postanu doktori, pevači ili glumci, stalno govorio da želim da budem princ ili kauboj. Nije mi bilo važno pevanje, već da sam stalno u centru pažnje. Imitirao sam, pevao, igrao... Inače, potičem iz veoma muzikalne porodice. Majka i deda odlično pevaju, ali nisu ništa konkretno uradili po tom pitanju.
Od početka takmičenja isticao si se i autentičnim stajlingom. Čije su delo famozne šiške? Od kada nosiš takvu frizuru?
- Od srednje škole, ne baš identičnu ovoj, ali sličnu. Interesantno je to što dok nisam dospeo na TV nije se mnogo pričalo o mojim šiškama. Jer kada nisi poznat, a drugačiji si, onda to nije toliko bitno. Ja sam navikao na sebe ovakvog, ništa nisam menjao. Uradio sam samo pramenove, to je jedina novina po pitanju moje frizure.
Hoćemo li te uskoro videti bez šiški?
- Može mnogo toga da se promeni. Mogu i da sklonim šiške, ali to ću čuvati za malo kasnije. Neka to bude iznenađenje.
Da li sam biraš šta ćeš obući ili imaš stručnu pomoć?
- U vreme takmičenja nekoliko puta mi je pomagao stručni tim na čelu sa Svetlanom Bubanjom Buckom, ali pretežno sam biram garderobu u kojoj ću se pojaviti. Ne dopuštam da mi ljudi nameću svoje mišljenje, jer odlično znam šta mi dobro stoji.
Kako ti se dopada pesma koju si snimio?
- Jao, super je. Plašio sam se jer svi su mi rekli da je teško naći pesmu za mene, koja bi išla uz moj stil. Međutim, Braja me je “pročitao” i čim sam čuo pesmu znao sam da će mi leći.
Posećuješ li forume? Interesuješ li se za ono što pišu tvoje “krasive”?
- U početku sam išao na forum Grand produkcije, kada sam imao vremena i kada su emisije išle na dve nedelje. E, kada su snimanja krenula sedmično, bio sam u takvoj gužvi da sam i majku viđao jednom nedeljno, pa nisam stizao. Trenutno mi je pokvaren kompjuter, tačnije modem, ali čim ga popravim obavezno ću se javiti mojim “krasivama”.
Odlično pevaš i zabavnjake i narodnjake. U kom fazonu bi voleo da bude tvoj prvi album?
- Pa, ne znam koliko je pametno da ja odlučujem o tome. Kada dođe vreme za to umesto mene odlučivaće stručni ljudi.
Gde sebe vidiš za pet godina?
- Za sada želim samo da snimim album i da dobro prođe. Ne volim da pravim dugoročne planove. Možda se pojavim na nekom domaćem festivalu, mada bilo bi mi previše takmičenja.

44Clanci i intervjui - Page 2 Empty Re: Clanci i intervjui Pon Feb 18 2008, 12:31

**Bela griva**

**Bela griva**
Milan ***
Milan ***

jel moze neko da stavi ono kada j ebilo u pulsu??

http://sigurna-zabava.forum-motion.com

45Clanci i intervjui - Page 2 Empty Re: Clanci i intervjui Pon Mar 24 2008, 19:36

maja_rakitić10

maja_rakitić10
Mila* ***
Mila* ***

petra ::Clanci i intervjui - Page 2 2809139dmr

MILAN EVOLUIRAO U MAJKU TEREZU!

Finalista ovogodišnjeg izbora za ''Zvezde Granda'' Milan Stanković očigledno je odlično zaradio na letnjoj turneji pa sada deli pare i šakom i kapom. Čim se vratio sa mora gde je sa svojim kolegama proveo mesec dana krenuo je u kupovinu garderobe i obuće. Obilazeći butike prošle subote u Bulevaru Kralja Aleksandra, Milan je na svakom koraku nailazio na prosjake ali za razliku od mnogih nije okretao glavu već je svakom udelio po neki dinar što je i zabeležio naš paparazzo. Sudeći prema količini novčanica koje je vadio Milan je, reklo bi se, za samo nekoliko minuta prosjacima dao nečiju dnevnu zaradu.

JOJ KAKO JE NAŠ MIKI HUMAN.....Very Happy

ss MIKI !!!!!!!!!!!!!!!

I love you MIKI I love you

http://cid-33a85d1601389d8d.spaces.live.com/

46Clanci i intervjui - Page 2 Empty Re: Clanci i intervjui Pon Mar 24 2008, 19:42

maja_rakitić10

maja_rakitić10
Mila* ***
Mila* ***

SCANDAL

Indy vs Mina Kostic - Žive za fajt

Clanci i intervjui - Page 2 Mina-kostic

Pošto je proba Grand festivala bila zatvorena za javnost, na tribinama su sedeli samo pevači. Mina Kostić je neko vreme provela društvu Ane Bekute, Al Dina, Mire Škorić i Ace Lukasa, a kada su oni otpevali svoje i gužva se razišla, Mina je ostala sama. Prišla joj je Indy i nekoliko trenutaka potom izbija tuča.

http://cid-33a85d1601389d8d.spaces.live.com/

47Clanci i intervjui - Page 2 Empty Re: Clanci i intervjui Pon Mar 24 2008, 19:53

CUPKA

CUPKA
Moderator
Moderator

krasiwa_the_best_ ::SCANDAL

Indy vs Mina Kostic - Žive za fajt

Clanci i intervjui - Page 2 Mina-kostic

Pošto je proba Grand festivala bila zatvorena za javnost, na tribinama su sedeli samo pevači. Mina Kostić je neko vreme provela društvu Ane Bekute, Al Dina, Mire Škorić i Ace Lukasa, a kada su oni otpevali svoje i gužva se razišla, Mina je ostala sama. Prišla joj je Indy i nekoliko trenutaka potom izbija tuča.
ovo sad necu brisati ali ova tema je otvorena samo za clanke o Milanu u buduce da znate....

48Clanci i intervjui - Page 2 Empty Re: Clanci i intervjui Sub Maj 03 2008, 23:00

Boky

Boky

Kad bih mogla sve ovo procitati Rolling Eyes !

49Clanci i intervjui - Page 2 Empty Re: Clanci i intervjui Pon Maj 26 2008, 19:15

CUPKA

CUPKA
Moderator
Moderator

Ne kuburi samo Dušan Svilar sa bubuljicama. Pobednik “Zvezda Granda” odnedavno ima ozbiljnog konkurenta u kolegi Milanu Stankoviću. Iako uporno svake nedelje posećuje jedan kozmetički salon u centru grada, “plavom čuperku” ne polazi za rukom da očisti lice. Možda bi primena narodne metode rešila Stankovićevu muku. Recept je prost, ali da bi ga primenio neophodno je da što pre pronađe devojku i akne će postati prošlost. Mladi pevač mogao bi da se eventualno posavetuje i s Nemanjom Stevanovićem, koji ima devojku i... glatko lice.
http://www.svet.co.yu/slike/izdanja/2005/svet/clanci/565/6.jpg

50Clanci i intervjui - Page 2 Empty Re: Clanci i intervjui Pon Maj 26 2008, 19:20

CUPKA

CUPKA
Moderator
Moderator

Prilikom povratka sa nastupa u Cirihu, avion u kojem su bile "Zvezde Granda sat i četrdeset pet minuta kružio je iznad Švajcarske zbog guste magle.

Naime, loši vremenski uslovi, jake turbulencije i strah koji je zbog magle zavladao među njima izazvao je pravu paniku. Mladi "grandovci" Nemanja, Rada, Dušan, Milan, Dinča, Silvija i Cobe našli su se u veoma neprijatnoj situaciji, s obzirom na to da je većina od njih odnedavno prvi put koristila avion kao prevozno sredstvo. Stoga ne čudi što je situacije među "Grandovim zvezdama" bila veoma napeta. Rada je od straha počela da vrišti, a Silvija se ukočila i naprasno počela da drhti. Niko nije progovorio ni reč, jer nije ni imao kad od panike kojoj je mlađano društvance bilo izloženo. Dinči su ruke bile totalno znojave i nesvesno je zgrabio Milana Stankovića za podlakticu stežući ga iz sve snage. A Milan, koji se u početku šalio, razgoropađeno je gledao držeći se za srce. Flegmatičnom Duletu Svilaru graške znoja su se slivale niz čelo, a atmosfera je dovedena do usijanja kada je i Silvija počela iz sveg glasa da urla sa suzama u očima. Nemanja je pokušao da ostane hladan, ali je samo dolio ulje na vatru počevši da se guši od straha dok je avion kroz gustu maglu pokušavao da se probije i dobije dozvolu za sletanje. Bucka, koja je takođe imala samostalan nastup u Cirihu, skoro da je polomila nokte čvrsto stežući sedište.

Dok se drama u magli odvijala, neki klinci su uspeli i da se prekrste, a onda su se prepustili Božjim rukama. Ipak, ni molitva nije uspela da odagna paniku koja ih je obuzela, jer su turbulencije bile poprilično snažne. Da situacija bude gora, agonija je trajala gotovo dva sata, tako da su prestravljeni putnici bili ubeđeni da se živi neće spustiti na švajcarsko tlo.

Kada je situacija dovedena u red i avion poleteo normalno, kao da je nastala još veća frka. Naime, do sletanja niko od "Zvezda Granda" nije progovorio. Klinci, kojima je ovo uglavnom bio prvi let, jednostavno su zanemeli od straha i u neverici iščekivali sletanje. Tek kada su se dočepali aerodromskog asfalta, Milan je prvi progovorio, a prvo što je izustio bila je sočna psovka, u čemu ga je drhtavim glasom podržao Nemanja.

Bez svake sumnje, ova ekipa "Zvezda Granda" će svoj prvi let avionom pamtiti ceo život. Nažalost, po zlu.

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 2 od 3]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu