Milan Stankovic
Dobro dosli na FAN FORUM Milana Stankovica...Garantujemo vam puno zabave druzenja sa najvecim Milanovim fanovima WELCOME
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5
haha a ja necu morati da jurim po docu AKO nesto nekom zafali....Doktorche87 ::[/b]Svidja mi se forum... Sve u svemu ne izbija error... Tako da necu morati da i tebe zovem, kao sto cu Brenu zvati da je kritikujem... Dobro, i da trazim 1000 eura na zajam...
Doktorche87 ::[/b]Svidja mi se forum... Sve u svemu ne izbija error... Tako da necu morati da i tebe zovem, kao sto cu Brenu zvati da je kritikujem... Dobro, i da trazim 1000 eura na zajam...
e a ja tebe necu zato sto mi nisi dala cvet....nek te poljubiDUNJ@@ ::forum je pre dobar, dobro je da ga imamo ako nam onaj obrisuuuu heheheee,joooj kada ce se KICA hehee vratiti sa mora pojesce ga bijela ajkulaa ,sranje,ajd bubim vas svee
odli4na ideja slobodno otvori topic i organizuj takmi4njetea00 ::e pa ja necu kritikovat uopste jer....forum je supeeerrrrrr....
a imam predlog...mozda bi mogli napravit topic zvezde foruma...pa da biramo zvezdu foruma.
ovohilary ::
i ova tema plavo i sivo ne ide bas nesto jer je mnogo jaka ova plava pa kad nesto citam sve mi onako sevaju oci...vi odlucite:)
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu