ljuta sam!!!! kad je miki dosao dosao je i error!!!!kakva bogata kuca pa nemaju para za jedan forum....fujjj
Milan Stankovic
Dobro dosli na FAN FORUM Milana Stankovica...Garantujemo vam puno zabave druzenja sa najvecim Milanovim fanovima WELCOME
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3
i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa se nervirammmmmmmmmmmmmmmmmmmMateja ::ljuta sam!!!! kad je miki dosao dosao je i error!!!!kakva bogata kuca pa nemaju para za jedan forum....fujjj
Mateja ::kako nije??????
pa da se ostvari forum poput grandovog ti i ja nebi bile dovoljne
sad sam zamolila zvrler to da uradi a ti ces da dobije mail u kome ces morati to da aktivirasMateja ::a daaaaaaa.....a mi svi naseli ko budale....e moni prijavi me u sistem kao urednika.
dobro dosla, naucila si lekciju, a?Roberta ::e ewo swi znate ko sam ja!pa sam dosla malo kod vas znate sigurno da sam banovana do 2 sep sa grand tako da cemo se ovde cuti ili na chatu!pozz za swe!pisem odsada na swakom forumu malim slovima
hoce ne brini. ali nemoj vise da je ljutis. vazi?Roberta ::Hvala!Ma nisam naucila malo mi je zao sto sam banovana ali dobro dragonka radi swoj posao!ma nema veze sace da proleti ovo vreme do drugog sep!
zvrler ::hoce ne brini. ali nemoj vise da je ljutis. vazi?Roberta ::Hvala!Ma nisam naucila malo mi je zao sto sam banovana ali dobro dragonka radi swoj posao!ma nema veze sace da proleti ovo vreme do drugog sep!
hehe...Roberta ::zvrler ::hoce ne brini. ali nemoj vise da je ljutis. vazi?Roberta ::Hvala!Ma nisam naucila malo mi je zao sto sam banovana ali dobro dragonka radi swoj posao!ma nema veze sace da proleti ovo vreme do drugog sep!
Ma dobro bar cete malo da se odmorite od mojih provala!
Idi na stranu : 1, 2, 3
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu