zelim da bude ovo napisano da svi vide...
zamolila bih admine da budem moderator foruma...dali je to ikako moguce??
hvala unapred.
hvala unapred.
Dobro dosli na FAN FORUM Milana Stankovica...Garantujemo vam puno zabave druzenja sa najvecim Milanovim fanovima WELCOME
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
naravno da je moguce. sad cu da pitam glavnog admina-Moniku.Mateja ::zelim da bude ovo napisano da svi vide...
hvala unapred.
hvala ja se iskreno nadam...pomozite mi samo sve fanove da dovedemo ovdeMateja ::hehe....ovaj forum ce biti jednom uspesan ko grandov nadam se....samo super ljudi...
jao nemoj nikako molim te...ovaj forum treba da ostane tajan psstMateja ::radim na tome da objavim ovaj forum u google...to mi je posao sad kad sam mod.hehe
Moni i dalje ima samo adminMonika ::jao nemoj nikako molim te...ovaj forum treba da ostane tajan psstMateja ::radim na tome da objavim ovaj forum u google...to mi je posao sad kad sam mod.hehe
ma ja sam sve sredila samo neka mateja aktivira to na mailzvrler ::Moni i dalje ima samo adminMonika ::jao nemoj nikako molim te...ovaj forum treba da ostane tajan psstMateja ::radim na tome da objavim ovaj forum u google...to mi je posao sad kad sam mod.hehe
okMonika ::ma ja sam sve sredila samo neka mateja aktivira to na mailzvrler ::Moni i dalje ima samo adminMonika ::jao nemoj nikako molim te...ovaj forum treba da ostane tajan psstMateja ::radim na tome da objavim ovaj forum u google...to mi je posao sad kad sam mod.hehe
zato da ne bi dolazili nepozeljni gosti.....za forum se saznaje samo preko grandovog foruma na pmMateja ::ok necu objavit ali sto treba da bude tajan??
treba da kliknes na linkMateja ::ok...e dobila sam ovo:
Congratulations,
You have been added to the "Moderators" group on Milan Stankovic.
This action was done by the group moderator or the site administrator, contact them for more information.
You can view your groups information here:
https://milanstankovic.forumsr.net/groupcp.forum?g=2
--
Milan
nista ne pise da moram gde potvrditi ili nesto slicno...
we;comeeeeeee imenjakinjomoni ::evoo i mene konacno sam se ovde
Milan Stankovic » Spomenar » Spomenar » molba
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu