**Bela griva** ::MIKI ZNAJ, SAMO DOBRE KRASIVE TE VOLE, A BEZOBRAZNE ISTO, ALI ONE NISU BITNE!!!!!!
Jel opet hoćeš da se svađaš???
JA SAM DOBRA krasiwa
Dobro dosli na FAN FORUM Milana Stankovica...Garantujemo vam puno zabave druzenja sa najvecim Milanovim fanovima WELCOME
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3
**Bela griva** ::MIKI ZNAJ, SAMO DOBRE KRASIVE TE VOLE, A BEZOBRAZNE ISTO, ALI ONE NISU BITNE!!!!!!
krasiva Mira ::**Bela griva** ::MIKI ZNAJ, SAMO DOBRE KRASIVE TE VOLE, A BEZOBRAZNE ISTO, ALI ONE NISU BITNE!!!!!!
Jel opet hoćeš da se svađaš???
JA SAM DOBRA krasiwa
Diabla ::Kada ces konacno odredjenim osobama ( a oboje znamo kojim ) reci sta zaista mislis o njima i kada ces prestati da dozvoljavas da ti rade sve to sto ti sada rade ? Ako razumes pitanje lako ces odgovoriti .........a znam da razumes.....
Sumnjam, verovatno neki ljudi iskoriscavaju Mikija, a on ne moze to da im kaze, zato sto je suvise dobar. Volela bih da znam ko je to, pa da ga prebijem...krasiva Mira ::Diabla ::Kada ces konacno odredjenim osobama ( a oboje znamo kojim ) reci sta zaista mislis o njima i kada ces prestati da dozvoljavas da ti rade sve to sto ti sada rade ? Ako razumes pitanje lako ces odgovoriti .........a znam da razumes.....
Šta ti bre pričaš???
Jel ti to nešto na naš račun???
krasiva Mira ::Diabla ::Kada ces konacno odredjenim osobama ( a oboje znamo kojim ) reci sta zaista mislis o njima i kada ces prestati da dozvoljavas da ti rade sve to sto ti sada rade ? Ako razumes pitanje lako ces odgovoriti .........a znam da razumes.....
Šta ti bre pričaš???
U pravu si, ne smemo da skrecemo sa temeDiabla ::krasiva Mira ::Diabla ::Kada ces konacno odredjenim osobama ( a oboje znamo kojim ) reci sta zaista mislis o njima i kada ces prestati da dozvoljavas da ti rade sve to sto ti sada rade ? Ako razumes pitanje lako ces odgovoriti .........a znam da razumes.....
Šta ti bre pričaš???
Ne znam stvarno ko ste to "Vi",ni zasto si se pronasla u ovoj mojoj recenici,a koliko znam u ovoj temi su pitanja za Milana a ne za mene....
Idi na stranu : 1, 2, 3
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu