Milan Stankovic
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Milan Stankovic

Dobro dosli na FAN FORUM Milana Stankovica...Garantujemo vam puno zabave druzenja sa najvecim Milanovim fanovima WELCOME

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Maja!!

+3
pufnica
Miss Perfect
Maja-93
7 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Maja!! Empty Maja!! Pon Avg 06 2007, 00:38

Maja-93

Maja-93
M**** ***
M**** ***

Milane,najbolji si!!To nije neka bajata fraza,vec je stvarno tako..jedina moguca istina!!Otkad sam te videla na tv jos prvi put,znala sam da ces pobediti (sto ce naravno i biti)!Konkurencija ti nije jaka,tako da nemas cega da se bojis!Milane,tvoje krasiwe su uz tebe!!!!KISS!!! lol!

2Maja!! Empty Re: Maja!! Pon Avg 06 2007, 01:09

Miss Perfect

Miss Perfect
Admin
Admin

Kratko i jasno Razz

https://milanstankovic.forumsr.net

3Maja!! Empty Re: Maja!! Pon Avg 06 2007, 16:17

pufnica

pufnica

mogu samo da mu pozelim srecu i sve najbolje...pobedice on...to svi znamo..samo napred,jer mi smo uz tebe
Very Happy

4Maja!! Empty Re: Maja!! Pon Avg 06 2007, 18:14

Miss Perfect

Miss Perfect
Admin
Admin

super pufnice ako hoces pismo da napises otvori svoj topik pusaa

https://milanstankovic.forumsr.net

5Maja!! Empty Re: Maja!! Pon Avg 13 2007, 16:24

DUNJ@@

JA BAS ALI BAS MISLIM TJ. ZNAM DA CE ON POBIJEDITI MOJA MAMA NE VOLI GRAND NI JA ALI KADA SAM NJEGA VIDJELA NA TVU SVE MI JE BILO JASNO I OD TADA SAM POCELA DA PUCAM I DA PLACEM I SVAKI DAN PO JEDNO 10 X PONOVIM :" IMAM DA STIGNEM DO MILANA PA MAKAR CRKLA!!!!!!!" TU RECENICU NE MOGU IZBACITI IZ SEBE ,A MAMI SAM POKAZALA KLIP KADA JE MILAN PJEVAO bezobrazno zelene moja mama se odusevila bas ga gotivi i navija za njega a i mami stalno govorim da mi pomogne da stignem do njegaa ,aaaaaaaaaaaaa ne mogu vise pricati crcu

a MILANU SAMO DA KAZEM DA NIKOGA OVOLIKO NISAM VOLJELA KAO NJEGA I DA JE NESTO STO ME FASCINIRA I DA GA PODRZAVAM MAKSIMALNO I POSTUJEM MA SVE SVE, cheers

A I DA SPREMAM NESTO ALI TO CE SE SAZNATI KAD-TAD !!!

VOLIM TE NENORMALNO TVOJA DUNJA(KRASIVA)

KI$$ rendeer

6Maja!! Empty Re: Maja!! Pon Avg 13 2007, 22:45

asdfg

asdfg
Mi*** ***
Mi***  ***

DUNJ@@ ::JA BAS ALI BAS MISLIM TJ. ZNAM DA CE ON POBIJEDITI MOJA MAMA NE VOLI GRAND NI JA ALI KADA SAM NJEGA VIDJELA NA TVU SVE MI JE BILO JASNO I OD TADA SAM POCELA DA PUCAM I DA PLACEM I SVAKI DAN PO JEDNO 10 X PONOVIM :" IMAM DA STIGNEM DO MILANA PA MAKAR CRKLA!!!!!!!" TU RECENICU NE MOGU IZBACITI IZ SEBE ,A MAMI SAM POKAZALA KLIP KADA JE MILAN PJEVAO bezobrazno zelene moja mama se odusevila bas ga gotivi i navija za njega a i mami stalno govorim da mi pomogne da stignem do njegaa ,aaaaaaaaaaaaa ne mogu vise pricati crcu

a MILANU SAMO DA KAZEM DA NIKOGA OVOLIKO NISAM VOLJELA KAO NJEGA I DA JE NESTO STO ME FASCINIRA I DA GA PODRZAVAM MAKSIMALNO I POSTUJEM MA SVE SVE, cheers

KI$$ rendeer
mislim da znam na sta misls..i stavrno sooper ideja!!!

7Maja!! Empty Re: Maja!! Čet Avg 16 2007, 15:31

milan_marija

milan_marija

DUNJ@@ ::JA BAS ALI BAS MISLIM TJ. ZNAM DA CE ON POBIJEDITI MOJA MAMA NE VOLI GRAND NI JA ALI KADA SAM NJEGA VIDJELA NA TVU SVE MI JE BILO JASNO I OD TADA SAM POCELA DA PUCAM I DA PLACEM I SVAKI DAN PO JEDNO 10 X PONOVIM :" IMAM DA STIGNEM DO MILANA PA MAKAR CRKLA!!!!!!!" TU RECENICU NE MOGU IZBACITI IZ SEBE ,A MAMI SAM POKAZALA KLIP KADA JE MILAN PJEVAO bezobrazno zelene moja mama se odusevila bas ga gotivi i navija za njega a i mami stalno govorim da mi pomogne da stignem do njegaa ,aaaaaaaaaaaaa ne mogu vise pricati crcu

KI$$ rendeer
A odakle si ti??

8Maja!! Empty Re: Maja!! Pon Feb 18 2008, 12:32

**Bela griva**

**Bela griva**
Milan ***
Milan ***

ne znam.......... aa aa

http://sigurna-zabava.forum-motion.com

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Similar topics