a procitala sam pa da bas bez veze sto je odmah pocela..sta ce raditi za 10god
Milan Stankovic
Dobro dosli na FAN FORUM Milana Stankovica...Garantujemo vam puno zabave druzenja sa najvecim Milanovim fanovima WELCOME
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3
petra ::a procitala sam pa da bas bez veze sto je odmah pocela..sta ce raditi za 10god
daca ::silvija je prelepa i lepo peva
krasiwa_the_best_ ::daca ::silvija je prelepa i lepo peva
HA HA HA,JAKO SI DUHOVIT,...
Ivona ::silvy carica
**JA_4ever** ::OBOOZAVAM JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
i meni je silvija najprirodnija,kad su bili kod nas ona je nosila farke,patike i duks.a i u zivo je lepsaMia Rey 17 ::Da, i jedina nije nafurana. Kad su bili na koncertu kod nas u NS-u, jedino je ona imala gornjak, farke i duboke patike. Rada i Jelena su dosle u stiklama i svetlucavim majicama, one su isto bas lepe i svidjaju mi se, ali Silvy je jedina prirodna i definitivno najbolje peva(od zenskih).
Mia Rey 17 ::Da, i jedina nije nafurana. Kad su bili na koncertu kod nas u NS-u, jedino je ona imala gornjak, farke i duboke patike. Rada i Jelena su dosle u stiklama i svetlucavim majicama, one su isto bas lepe i svidjaju mi se, ali Silvy je jedina prirodna i definitivno najbolje peva(od zenskih).
Simona ::Silvija je jako dobra osoba i skromna devojcica.Zato je i mnogi vole..Ma ona je SAVRSHENSTVO BEZ MANE!!!!
xexe...Meni vise odgovaraju ona i Neca,ali ni bi bilo lose ni sa Milanom!*Basket dog* ::Simona ::Silvija je jako dobra osoba i skromna devojcica.Zato je i mnogi vole..Ma ona je SAVRSHENSTVO BEZ MANE!!!!
e znate sta sam razmisljal... zamisklite da Silvy i Miki budu zajedno, i vencaju se....
Simona ::xexe...Meni vise odgovaraju ona i Neca,ali ni bi bilo lose ni sa Milanom!*Basket dog* ::Simona ::Silvija je jako dobra osoba i skromna devojcica.Zato je i mnogi vole..Ma ona je SAVRSHENSTVO BEZ MANE!!!!
e znate sta sam razmisljal... zamisklite da Silvy i Miki budu zajedno, i vencaju se....
Idi na stranu : 1, 2, 3
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu