i ja bilo bi mi zao da ne uspe,ako svi uspiju...sto hoce sigurno vec su do´sta postigli za kratko vremeh
Milan Stankovic
Dobro dosli na FAN FORUM Milana Stankovica...Garantujemo vam puno zabave druzenja sa najvecim Milanovim fanovima WELCOME
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3
petra ::pajeste mada ga j bas nesto ne volim
petra ::za pevanje nisam nista rekla svarno dobro peva,..ali neznam ni ja nije d ga ne volim ali nisam as luda za njim onako moguda g slöusam i gledam a ne moram
Mateja ::JA GA MRZIM!!!!!!!!!!
ORGANSKO GA NE PODNOSIM
daca ::dule je super decko...lepo peva i cool je kao osoba
krasiva mira ::Mateja ::JA GA MRZIM!!!!!!!!!!
ORGANSKO GA NE PODNOSIM
Slažem se potpuno!!!
DOZLOGRDILO |
Mladi pevač Dušan Svilar, pobednik takmičenja „Zvezde Granda", odlučio se na neuobičajen korak - potpuno je prekinuo komunikaciju sa medijima, ali i sa brojnim kolegama i prijateljima. Naime, tokom vikenda, na telefone svih koji ga poznaju stigla je poruka sledeće sadržine: „Poštovane kolege, prijatelji, novinari. Usled neprekidnog uznemiravanja na moje brojeve telefona, telefoni i brojevi će mi biti ugašeni do daljeg. Kada se situacija bude smirila, poslaću vam novi broj. Hvala na razumevanju." Kako Press saznaje, simpatični Subotičanin, koji se i inače teško privikavao na pažnju medija, na ovaj korak odlučio se jer je shvatio da više ne uspeva da ispuni sve obaveze u srednjoj i u muzičkoj školi koje paralelno pohađa. - Dule je u dogovoru sa porodicom rešio da se na izvesno vreme povuče iz javnosti - kaže izvor Pressa: - Međutim, pitanje je kako će uspeti da se odupre medijima narednih dana, jer je potvrdio učešće na Grand festivalu koji počinje u četvrtak i na kojem ga mnogi vide kao favorita iz senke. |
www.pressonline.co.yu |
**JA_4ever** ::krasiva mira ::Mateja ::JA GA MRZIM!!!!!!!!!!
ORGANSKO GA NE PODNOSIM
Slažem se potpuno!!!
TAKODJE!!!
Marina <3 M <3 ::ma meni je kao decko oke, peva uredu
ali nije za pobednika!!! ni 30 %
Ja sam ga prvo MRZELA, ali posle sam shvatila da ima mnogo gorih ljudi od njega. Kad su bili na koncertu, cak sam ga i zvala kad je bio blizu mene i onako, shvatila sam da je ok. Dobro malo MNOGO kopira Colu i NIKAKO nije zasluzio da pobedi al...**Bela griva** ::**JA_4ever** ::krasiva mira ::Mateja ::JA GA MRZIM!!!!!!!!!!
ORGANSKO GA NE PODNOSIM
Slažem se potpuno!!!
TAKODJE!!!
Mia Rey 17 ::Ja sam ga prvo MRZELA, ali posle sam shvatila da ima mnogo gorih ljudi od njega. Kad su bili na koncertu, cak sam ga i zvala kad je bio blizu mene i onako, shvatila sam da je ok. Dobro malo MNOGO kopira Colu i NIKAKO nije zasluzio da pobedi al...**Bela griva** ::**JA_4ever** ::krasiva mira ::Mateja ::JA GA MRZIM!!!!!!!!!!
ORGANSKO GA NE PODNOSIM
Slažem se potpuno!!!
TAKODJE!!!
Idi na stranu : 1, 2, 3
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu