UCENJEN?!
Jedna maloletna devojka danonoćno proganja Dušana Svilara i preti mu da će se ubiti ako ne pristane da bude s njom u vezi
Maloletna devojka dovela je do ludila pobednika „Zvezda Granda“ Dušana Svilara, koji je zbog nje odlučio da zaboravi na mobilni telefon. Kako se priča po gradskim kuloarima, do ušiju zaljubljena devojka počela je da preti Svilaru samoubistvom ukoliko joj ne ispuni želju i ne bude s njom, saznaje Kurir iz izvora bliskog popularnom pevaču.
- Sve je počelo sa simpatičnim porukama, da bi se cela stvar pretvorila u pakao. Prvo su to bile poruke tipa „ja sam iz Beograda, imam 16 godina i ti mi se jako dopadaš„ i „mnogo si sladak, imaš anđeoski glas“, da bi krenula s porukama kako želi da bude s njim u vezi i najzad završila s porukom: „Ubiću se, kunem ti se, nosićeš me na duši“, kaže naš sagovornik i dodaje:
- Dušan je zbog nje promenio broj telefona, ali ni to mu nije pomoglo. Samo tri dana nakon toga, ponovo se javila i nastavila s pričom. Pokušao je da je ignoriše, ali uzalud, smarala ga je i uznemiravala danonoćno. Ponovo je promenio broj i kad je mislio da je sa pričom gotovo, probudio ga je poziv. Javio se i čuo histeričan plač devojke, koja mu je rekla da će „okončati svoj jadni život“, a da će on biti jedini koji je odgovoran za to. Dušan je samo isključio telefon i od tada ga ne uključuje. Međutim, tu nije bio kraj. Kad je pomislio da je gašenjem telefona rešio problem, zaprepastila ga je poruka ubačena u stan ispod vrata, na kojoj je pisalo: „Dajem ti još jednu šansu, i ubiću se!“. Pevač je očajan i ne zna kako da skine s vrata devojku koja je, po svemu sudeći, totalno odlepila za njim, ili je reč o psihički nestabilnoj osobi - zaključuje naš izvor.