Milan Stankovic
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Milan Stankovic

Dobro dosli na FAN FORUM Milana Stankovica...Garantujemo vam puno zabave druzenja sa najvecim Milanovim fanovima WELCOME

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Dusan Svilar

+17
**Bela griva**
krasiva Mira
nikola
daca
jovana86
CUPKA
karolina 94
Ivona
srnna
*medaleda*
petra
Marina <3 M <3
Mateja
DUNJ@@
asdfg
milan_marija
Miss Perfect
21 posters

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3

Ići dole  Poruka [Strana 3 od 3]

51Dusan Svilar - Page 3 Empty Re: Dusan Svilar Pet Apr 11 2008, 21:36

tanjasavic03

tanjasavic03

Arrow Dule Exclamation Exclamation
Dusan Svilar - Page 3 H83-Pink-P

52Dusan Svilar - Page 3 Empty Re: Dusan Svilar Pet Apr 11 2008, 22:25

~Lady_Flame~

~Lady_Flame~
Moderator
Moderator

bAAS je gadan

53Dusan Svilar - Page 3 Empty Re: Dusan Svilar Pon Maj 05 2008, 13:18

daca

Mil** ***
Mil** ***

dule je ok decko meni super peva i sve najbolje mislim o njemu

54Dusan Svilar - Page 3 Empty Re: Dusan Svilar Pon Maj 26 2008, 19:18

CUPKA

CUPKA
Moderator
Moderator

UCENJEN?!
Jedna maloletna devojka danonoćno proganja Dušana Svilara i preti mu da će se ubiti ako ne pristane da bude s njom u vezi

Maloletna devojka dovela je do ludila pobednika „Zvezda Granda“ Dušana Svilara, koji je zbog nje odlučio da zaboravi na mobilni telefon. Kako se priča po gradskim kuloarima, do ušiju zaljubljena devojka počela je da preti Svilaru samoubistvom ukoliko joj ne ispuni želju i ne bude s njom, saznaje Kurir iz izvora bliskog popularnom pevaču.

- Sve je počelo sa simpatičnim porukama, da bi se cela stvar pretvorila u pakao. Prvo su to bile poruke tipa „ja sam iz Beograda, imam 16 godina i ti mi se jako dopadaš„ i „mnogo si sladak, imaš anđeoski glas“, da bi krenula s porukama kako želi da bude s njim u vezi i najzad završila s porukom: „Ubiću se, kunem ti se, nosićeš me na duši“, kaže naš sagovornik i dodaje:

- Dušan je zbog nje promenio broj telefona, ali ni to mu nije pomoglo. Samo tri dana nakon toga, ponovo se javila i nastavila s pričom. Pokušao je da je ignoriše, ali uzalud, smarala ga je i uznemiravala danonoćno. Ponovo je promenio broj i kad je mislio da je sa pričom gotovo, probudio ga je poziv. Javio se i čuo histeričan plač devojke, koja mu je rekla da će „okončati svoj jadni život“, a da će on biti jedini koji je odgovoran za to. Dušan je samo isključio telefon i od tada ga ne uključuje. Međutim, tu nije bio kraj. Kad je pomislio da je gašenjem telefona rešio problem, zaprepastila ga je poruka ubačena u stan ispod vrata, na kojoj je pisalo: „Dajem ti još jednu šansu, i ubiću se!“. Pevač je očajan i ne zna kako da skine s vrata devojku koja je, po svemu sudeći, totalno odlepila za njim, ili je reč o psihički nestabilnoj osobi - zaključuje naš izvor.

55Dusan Svilar - Page 3 Empty Re: Dusan Svilar Pon Maj 26 2008, 20:20

~Lady_Flame~

~Lady_Flame~
Moderator
Moderator

bolesno, ajde da je rec o Mikiju, skoro sve bi smo i zivot dale za njega, ali gledajmo realno: svilar je GADAN. Sigurno se radi o psihicki nestabilnoj osobi

56Dusan Svilar - Page 3 Empty Re: Dusan Svilar Pon Maj 26 2008, 21:06

CUPKA

CUPKA
Moderator
Moderator

citala sam da je jedna devojka (ako bas nije ta ista) pisala Cobetu da ce da mu ubije cerkicu i pisala je cini mi se Radi...pokusacu da nadjem taj txt,pa cu postaviti

57Dusan Svilar - Page 3 Empty Re: Dusan Svilar Uto Maj 27 2008, 20:18

*PUSA_CMOKIC*

*PUSA_CMOKIC*
Mi*** ***
Mi***  ***

najbolji je posle nasheg Mikija

58Dusan Svilar - Page 3 Empty Re: Dusan Svilar Čet Maj 29 2008, 16:31

maja_rakitić10

maja_rakitić10
Mila* ***
Mila* ***

tanjasavic03 ::Arrow Dule Exclamation Exclamation
Dusan Svilar - Page 3 H83-Pink-P

http://cid-33a85d1601389d8d.spaces.live.com/

59Dusan Svilar - Page 3 Empty Re: Dusan Svilar Čet Maj 29 2008, 16:31

maja_rakitić10

maja_rakitić10
Mila* ***
Mila* ***

Mia Rey 17 ::bAAS je gadan

http://cid-33a85d1601389d8d.spaces.live.com/

60Dusan Svilar - Page 3 Empty Re: Dusan Svilar Uto Jun 10 2008, 18:27

daca

Mil** ***
Mil** ***

bas je sladak ovde na slici

61Dusan Svilar - Page 3 Empty Re: Dusan Svilar Uto Jun 10 2008, 20:35

CUPKA

CUPKA
Moderator
Moderator

Izgleda ko Frankestain Very Happy

62Dusan Svilar - Page 3 Empty Re: Dusan Svilar Sre Jun 11 2008, 16:39

~Lady_Flame~

~Lady_Flame~
Moderator
Moderator

ponovicu ono shto stalno govorim, Miki je150 u glavu za njega, i uzivo je mnoogo lepsi nego na toj slici, a i uzivo je Ruzhan...

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 3 od 3]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3

Similar topics

-

» Dusan Svilar-svileni

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu