odprilike....
Milan Stankovic
Dobro dosli na FAN FORUM Milana Stankovica...Garantujemo vam puno zabave druzenja sa najvecim Milanovim fanovima WELCOME
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2
Da, to bi bilo divno!MIA 94 ::Hajde stvarno da se upoznamo ja bih bas volela!!!
Mozemo za letnji posto tad imamo vise vremena,sad sigurno svi imate obaveze.
Ili da se dogovorimo, da saznamo kad Milan gostuje u Bravo Shou ili kod Lee Kis, ili negde, pa da sve zajedno tamo odemo, i tako upozznamo i njega, a i medjusobno se upoznamo uzivo?Mia Rey 17 ::Da, to bi bilo divno!MIA 94 ::Hajde stvarno da se upoznamo ja bih bas volela!!!
Mia Rey 17 ::Ili da se dogovorimo, da saznamo kad Milan gostuje u Bravo Shou ili kod Lee Kis, ili negde, pa da sve zajedno tamo odemo, i tako upozznamo i njega, a i medjusobno se upoznamo uzivo?Mia Rey 17 ::Da, to bi bilo divno!MIA 94 ::Hajde stvarno da se upoznamo ja bih bas volela!!!
krasiwa4ever ::kako kad si tiu Novom mestu a ja u Trbovlju...
Mia Rey 17 ::Jao, samo kad bi mogle da saznamo gde i kad gostuje, one na Grandovom forumu sve znaju, mozda da pitamo Moniku, ona je i tamo pa mozda zna?
Slazem se sa vama pitajte Moniku pa mi posle kazite. Vazi?krasiwa4ever ::Mia Rey 17 ::Jao, samo kad bi mogle da saznamo gde i kad gostuje, one na Grandovom forumu sve znaju, mozda da pitamo Moniku, ona je i tamo pa mozda zna?
slažem se sa tobom mia...trebala bi nam pomoč.......
Ajoj sorry Cupka, ja jos mod... Sta cu, zanele me ideje...CUPKA ::molim vas ne skrecite sa teme... imate Chat pa tamo pisite... ne terajte me da brisem
da sad ja ne skrenem sa teme...
vec rekoh nema te krasiwe koja meni nije najbolji drug ili drugarica...
joj dex tebe volim najvise zbog one pesmeDEXTER ::Svi ste OK!!! CmoooooooooooKKK vas dexy
Idi na stranu : 1, 2
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu