petra ::evo me Karolinaaaa ..sad sam tu,malo pre sam dosla sa posla.kkao si mi?sta radis?
joj petra opet smo za obisli
Dobro dosli na FAN FORUM Milana Stankovica...Garantujemo vam puno zabave druzenja sa najvecim Milanovim fanovima WELCOME
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
petra ::evo me Karolinaaaa ..sad sam tu,malo pre sam dosla sa posla.kkao si mi?sta radis?
petra ::evo sad smo obadve tu
karolina 94 ::petra ::evo sad smo obadve tu
jess tu si! kako si? sta ima novo?
petra ::jbg izvini morala sam bila izaci...bas mi je zao sto nisam mogla kuckati sa tobom...cucemo se sutra navece ako mognes doci...ja cu doci negde oko 7 navece
CUPKA ::hej mala...ja sam tu
CUPKA ::ok ...super sam... ucila sam pa dosla da vidim ima li koga...Kako si?...Pre par minuta bila je Petra ovde...
CUPKA ::bas mi je drago da ti je dao prosao tako fino...ja citav dan umorna samo mi se spava...Nisam sanjala Mikija dugo...a ti?
CUPKA ::wow moze mali deo da napises???Bas me interesuje sta si sanjala?
CUPKA ::deo sa Dincom a moze i mali deo i sa Mikijem...joj bas si srecnica...
karolina 94 ::CUPKA ::deo sa Dincom a moze i mali deo i sa Mikijem...joj bas si srecnica...
ajd onda sacekaces malo vise!hoces?
CUPKA ::naravno!!!Sad je najzanimljivije
karolina 94 ::CUPKA ::naravno!!!Sad je najzanimljivije
Bio je iza mene Milan i Dinca,a sa druge strane Rada,Silvja,Nemanja i Cobe!ja se okrenula jer me Dinca zvao i pitao me kako se zovem i kako to da sam u kolima Zvezde Granda?a ja sam se odma okrenula i onako juta pitala Dusana zasto mi nije javio da je Dinca tu?jer ja jos onda nisam shvatila da su swi tamo!ja napisala poruku drugarici da je Dinca iza mene a ona me nazvala i trazila da prica sa Dincom,a ja dala Dinci telefon pa nek pricaju!i samo osetim neku tesku ruku na ramenu to je bila Milanova ruka,i ja od soka pala u nesvest i ....
tu sam ja...tu sam...karolina 94 ::karolina 94 ::CUPKA ::naravno!!!Sad je najzanimljivije
Bio je iza mene Milan i Dinca,a sa druge strane Rada,Silvja,Nemanja i Cobe!ja se okrenula jer me Dinca zvao i pitao me kako se zovem i kako to da sam u kolima Zvezde Granda?a ja sam se odma okrenula i onako juta pitala Dusana zasto mi nije javio da je Dinca tu?jer ja jos onda nisam shvatila da su swi tamo!ja napisala poruku drugarici da je Dinca iza mene a ona me nazvala i trazila da prica sa Dincom,a ja dala Dinci telefon pa nek pricaju!i samo osetim neku tesku ruku na ramenu to je bila Milanova ruka,i ja od soka pala u nesvest i ....
de si sad nemoj ici!krasiwe ako je tu neko i znamo onda nek i javi da odlazi!
CUPKA ::tu sam ja...tu sam...karolina 94 ::karolina 94 ::CUPKA ::naravno!!!Sad je najzanimljivije
de si sad nemoj ici!krasiwe ako je tu neko i znamo onda nek i javi da odlazi!
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu