Milan Stankovic
Dobro dosli na FAN FORUM Milana Stankovica...Garantujemo vam puno zabave druzenja sa najvecim Milanovim fanovima WELCOME
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Ja sam tu, da pruzim sto ne mogu............slazem kad ne trebaMimmica ::Ima li koga???
cao momentalno se smara sa errorom kod tebeMarina <3 M <3 ::evoo i mene sta se radi ?
Monika ::cao momentalno se smara sa errorom kod tebeMarina <3 M <3 ::evoo i mene sta se radi ?
petra ::dobro jutro svima..evo da se javim sada jer posle necu moci..cujemo se tek veceras...kiss
smara smara..pa za to i sluzi..da nas swe smori...........ja nisam isla u skolu danas..mawo sam bolesna...pa tako..............kod mene nista..dugo me nije bilo owde pa sad dok swe procitam protji tje dani i godine....ti sta radis?Marina <3 M <3 ::heeei evo mene da vas pozz...
ma ova skola smara cisti smoor...
sta se radi kod vas kako ste?
Mimmica ::
smara smara..pa za to i sluzi..da nas swe smori...........ja nisam isla u skolu danas..mawo sam bolesna...pa tako..............kod mene nista..dugo me nije bilo owde pa sad dok swe procitam protji tje dani i godine....ti sta radis?
petra ::pozic i ovde
petra ::hehhe neka neka..nesto nam je postao pust ovaj forum neznam sta se desilo
ni jaaStephanie ::Ima li neko Dincin broj, moja drugarica pita??
petra ::ni jaaStephanie ::Ima li neko Dincin broj, moja drugarica pita??
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu