Kao sto sam vas obavestila, ovde cemo da caskamo kao i na grandovom forumu, kada nam se pojavi onaj dosadni error ili kad god imate vremena. a nemojte ni ostali deo foruma da zaboravite. kiss, i navalite.
Milan Stankovic
Dobro dosli na FAN FORUM Milana Stankovica...Garantujemo vam puno zabave druzenja sa najvecim Milanovim fanovima WELCOME
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 20 ... 40
ae da pricamo..inace ima da zaspimo sveMonika ::i sada!?
Poslednji izmenio dana Pet Avg 10 2007, 00:15, izmenjeno ukupno 1 puta
ja mogu i da spavam npTamy>*< ::ae da pricamo..inace ima da zaspimo sveMonika ::i sada!?
daj mi 10 min....to mora sve ponovo...ali za tebe nema problemazvrler ::I ja sam tu. Moni, ajde please promeni boju foruma u neku drugu. ne mogu da se snadjem kad citam postove, ne vidim ko je gde odgovorio. hoces, please?????
Monika ::daj mi 10 min....to mora sve ponovo...ali za tebe nema problemazvrler ::I ja sam tu. Moni, ajde please promeni boju foruma u neku drugu. ne mogu da se snadjem kad citam postove, ne vidim ko je gde odgovorio. hoces, please?????
nema na 4emuzvrler ::EXTRA je sad. ako hoces da promenis, promeni kako god samo da bude sto originalnije,ali da ne bude onako crno, nikako ne mogu da se snadjem. hvala ti puno.
Monika ::anybody here!?
Poslednji izmenio dana Pet Avg 10 2007, 00:25, izmenjeno ukupno 1 puta
isti slucaj.Tamy>*< ::Monika ::anybody here!?
me .. ja sam i tamo i vamo .hehe
isti slu4ajzvrler ::isti slucaj.Tamy>*< ::Monika ::anybody here!?
me .. ja sam i tamo i vamo .hehe
Monika ::stvarno i doca nami je tu!?mmmm super
sad ce on kad ga ja pozovem...........doktorche marko!!!dodji ovamozvrler ::Monika ::stvarno i doca nami je tu!?mmmm super
da, ali nikako da se javi.
meni ne izlazi 4esto ali kad izadjezvrler ::eno ga glupi error. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, posizecu.
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu