nebi trebalo valjda...neznam..ja sebi jos nisam postavilabokicegar ::Nije valjda da moram u svakom postu da prikacim sign da bi se pokazalo?
Milan Stankovic
Dobro dosli na FAN FORUM Milana Stankovica...Garantujemo vam puno zabave druzenja sa najvecim Milanovim fanovima WELCOME
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
nebi trebalo valjda...neznam..ja sebi jos nisam postavilabokicegar ::Nije valjda da moram u svakom postu da prikacim sign da bi se pokazalo?
ne.ne ... e kako tebe da zapostavim...Monika ::pa resis moju da zapostavisTamy>*< ::nisam seko...tu samMonika ::i tamy moja seka je otisla
al ne stignem na sve strane
Poslednji izmenio dana Pet Avg 10 2007, 00:56, izmenjeno ukupno 1 puta
hahah nikad bolje....Tamy>*< ::ne.ne ... e kako tebe da zapostavim...Monika ::pa resis moju da zapostavisTamy>*< ::nisam seko...tu samMonika ::i tamy moja seka je otisla
nego recimi ..kako ti ide pranje vesa sa markom..hehehe
laq noc..bokicegar ::odo ja ...pozz laku noc
Monika ::hahah nikad bolje....Tamy>*< ::ne.ne ... e kako tebe da zapostavim...Monika ::pa resis moju da zapostavisTamy>*< ::nisam seko...tu samMonika ::i tamy moja seka je otisla
nego recimi ..kako ti ide pranje vesa sa markom..hehehe
e seko..moji srecom legli i zaspali ko klade...doslu umorni sa mora pa imam tu srecu da veceras nece niko da me tera ...hehehMonika ::laku noc i mene moji teraju sa kompa ako ostanem jos 5 minuta bice dobro...moni ne valja toliko da si za kompom
Monika ::caossss nadam se da ce neko da dodje
okiccccc pa sta se radi.......ja se smaram kod duleta na forumuzvrler ::Monika ::caossss nadam se da ce neko da dodje
poz Moni evo mene. , ali uskoror cu da rucam pa ako vidis da me nema znas gde sam.
Monika ::okiccccc pa sta se radi.......ja se smaram kod duleta na forumuzvrler ::Monika ::caossss nadam se da ce neko da dodje
poz Moni evo mene. , ali uskoror cu da rucam pa ako vidis da me nema znas gde sam.
ja perem ves sa markom jos sam u crnoj gori sa marijom tamy itd...zvrler ::Monika ::okiccccc pa sta se radi.......ja se smaram kod duleta na forumuzvrler ::Monika ::caossss nadam se da ce neko da dodje
nista, komentarisemo tamo kako se Milan i Rada brckaju u bazenu u vili, ali necemo da podsecamo mladu, da se ne bi uzrujavala.kod tebe?
Monika ::ja perem ves sa markom jos sam u crnoj gori sa marijom tamy itd...zvrler ::Monika ::okiccccc pa sta se radi.......ja se smaram kod duleta na forumuzvrler ::Monika ::caossss nadam se da ce neko da dodje
nista, komentarisemo tamo kako se Milan i Rada brckaju u bazenu u vili, ali necemo da podsecamo mladu, da se ne bi uzrujavala.kod tebe?
nije dolazila na 4um danaszvrler ::Monika ::ja perem ves sa markom jos sam u crnoj gori sa marijom tamy itd...zvrler ::Monika ::okiccccc pa sta se radi.......ja se smaram kod duleta na forumuzvrler ::Monika ::caossss nadam se da ce neko da dodje
e pa super, bar ti nije dosadno jesi pitala barbaru sto mi se ne pojavljuju one opcije?
nema veze, uglavnom kada saznas javi.Monika ::nije dolazila na 4um danaszvrler ::Monika ::ja perem ves sa markom jos sam u crnoj gori sa marijom tamy itd...zvrler ::Monika ::okiccccc pa sta se radi.......ja se smaram kod duleta na forumuzvrler ::Monika ::caossss nadam se da ce neko da dodje
e pa super, bar ti nije dosadno jesi pitala barbaru sto mi se ne pojavljuju one opcije?
naravnozvrler ::nema veze, uglavnom kada saznas javi.Monika ::nije dolazila na 4um danaszvrler ::Monika ::ja perem ves sa markom jos sam u crnoj gori sa marijom tamy itd...zvrler ::Monika ::okiccccc pa sta se radi.......ja se smaram kod duleta na forumuzvrler ::Monika ::caossss nadam se da ce neko da dodje
i meni se ideeeeeeeeebokicegar ::MILANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE .....
JOJ BOZE POLUDECU........BAS SAM U BEDAKU
ide mi se na finale a nema sanse da idem
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu