Cao ljudi, evo i ja malo svratila, jes da je 4h ujutru i da nema zive duse, al' nema veze, red je da i ja ostavim post
Milan Stankovic
Dobro dosli na FAN FORUM Milana Stankovica...Garantujemo vam puno zabave druzenja sa najvecim Milanovim fanovima WELCOME
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
dok je grandov u funkciji mislim da nece. a posto smo mi dale adrese svim krasivama koje zele da se registruju, a da cemo i njemu da zna gde moze da nam se javi ako bude zeleo. posto racunamo da ce zatvoriti topic Zvezde Granda kada se proglasi pobednik.DUNJ@@ ::EJ DUSICE EVO I MENE STA MI RADITE,KADA CE NAM MILAN DOCI STA MISLITE HOCE LI DOLAZITI NA OVAJ FORUMCICCCCCC ????
ljubim vas sveeeeeeeeeeeee
u sooper bi bilo da dodjezvrler ::dok je grandov u funkciji mislim da nece. a posto smo mi dale adrese svim krasivama koje zele da se registruju, a da cemo i njemu da zna gde moze da nam se javi ako bude zeleo. posto racunamo da ce zatvoriti topic Zvezde Granda kada se proglasi pobednik.DUNJ@@ ::EJ DUSICE EVO I MENE STA MI RADITE,KADA CE NAM MILAN DOCI STA MISLITE HOCE LI DOLAZITI NA OVAJ FORUMCICCCCCC ????
ljubim vas sveeeeeeeeeeeee
ja sam tu//////////////zvrler ::jel ima nekog ovde?
Mimmica ::ja sam tu//////////////zvrler ::jel ima nekog ovde?
e i meni..a pola sata se moocim da kazem moniki da joj je sooper signature.............ona ih menja na pola sekunde..........jao...malo se ulizujem administratorki da bi mi dala jabuku...zvrler ::Mimmica ::ja sam tu//////////////zvrler ::jel ima nekog ovde?
Extra, ja cu na grandovom forumu izludeti 200 godina mi salje post. i onda kazu ADSL je zakon. sutra malo.
hahah hvala hvala pa obecala sam da ako nole pobedi ju4e da cu to da mu posvetim haha evo tiMimmica ::e i meni..a pola sata se moocim da kazem moniki da joj je sooper signature.............ona ih menja na pola sekunde..........jao...malo se ulizujem administratorki da bi mi dala jabuku...zvrler ::Mimmica ::ja sam tu//////////////zvrler ::jel ima nekog ovde?
Extra, ja cu na grandovom forumu izludeti 200 godina mi salje post. i onda kazu ADSL je zakon. sutra malo.
i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne mogu da posaljem postzvrler ::Mimmica ::ja sam tu//////////////zvrler ::jel ima nekog ovde?
to su visnjice ali nema veze evo ti jos kako sam dobraMimmica ::
u..lepe ti ove jabuke moni.......vredi se ulizivati nasoj monikici...
sorry trebaju staroj bakici naocarice.........ma nisam lepo videla..za pismene pise cherry al ja ovako nepismena i corava..sta cu?Monika ::to su visnjice ali nema veze evo ti jos kako sam dobraMimmica ::
Mimmica ::sorry trebaju staroj bakici naocarice.........ma nisam lepo videla..za pismene pise cherry al ja ovako nepismena i corava..sta cu?Monika ::to su visnjice ali nema veze evo ti jos kako sam dobraMimmica ::
Cao, evo ja sam ziva!!!zvrler ::cas, sta se radi? vidim da ovde ipak ima nekog zivog.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu