ma nema posla
bas je mrtvo ovih dana...
usotalom vidte sami
usotalom vidte sami
Dobro dosli na FAN FORUM Milana Stankovica...Garantujemo vam puno zabave druzenja sa najvecim Milanovim fanovima WELCOME
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Monika ::ma nema posla
usotalom vidte sami
hm..sredi yi tokarolina 94 ::Monika ::ma nema posla
usotalom vidte sami
bilo bi bolje da ima nesto kao da swako napise kad moze da dodje pa bi mozda se swi sreli
Monika ::hm..sredi yi tokarolina 94 ::Monika ::ma nema posla
usotalom vidte sami
bilo bi bolje da ima nesto kao da swako napise kad moze da dodje pa bi mozda se swi sreli
karolina 94 ::Monika ::hm..sredi yi tokarolina 94 ::Monika ::ma nema posla
usotalom vidte sami
da otvorim u free talk?
CUPKA ::zasto se moje ime ne vidi????Ko je stavio moje ime belom bojom???? Popravljajte mada je meni i ovako dobro
CUPKA ::evo malo statistike...
Imamo trenutno 246 registrovanih korisnika, o tih 246 njih cak 125 nema niti jednu poruku, a 45 korisnika jos nije posetilo forum od svog datuma registracije.
Evo TOP 5 liste najaktivnijih Clanova na forumu:
1.Bela Griva [15.04% od ukupnog broja / 34.16 poruka na dan]
2.Mia Rey 17 [2.69% od ukupnog broja / 16.61 poruka na dan]
3.petra [18.02% od ukupnog broja / 10.50 poruka na dan]
4.krasiwa_the_best_ [1.97% od ukupnog broja / 9.52 poruka na dan]
5.Lord [1.56% od ukupnog broja / 6.00 poruka na dan]
Ja nisam dobila drugi mail, samo onaj jedan u kom pise da sam dodata grupi moderatora, i nema nikakvih opcija, pise mi ispod nicka da sam mod, ali ne mogu da brisem postove, menjam ih, zakljucavam i premestam teme...karolina 94 ::Monika ::jbg...proveri ponovo mail treba da ti stigne drugiCUPKA ::ne imam samo na svom postu
ok stiglo mi je!
Poslednji izmenio krasiva Mira dana Pon Mar 17 2008, 21:15, izmenjeno ukupno 1 puta
Poslednji izmenio krasiva Mira dana Pon Mar 17 2008, 21:15, izmenjeno ukupno 1 puta
Poslednji izmenio krasiva Mira dana Pon Mar 17 2008, 21:16, izmenjeno ukupno 1 puta
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu