ali ovo je pravljeno prije mesec dana!!!Shvati!!! Nova lista ce biti uskoro... ali ako svi budu reagovali ovako... mislim da vise necu praviti liste!!!
Milan Stankovic
Dobro dosli na FAN FORUM Milana Stankovica...Garantujemo vam puno zabave druzenja sa najvecim Milanovim fanovima WELCOME
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Poslednji izmenio krasiva Mira dana Pon Mar 17 2008, 21:14, izmenjeno ukupno 1 puta
Miss Perfect ::hoce li neko da bude moderatorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr i da mi pomaze oko 4umaaaaaaaa
CUPKA ::e ovako izgleda lista za ovu sedmicu!!!
1. CUPKA 16 41%
2. krasiva Mira 9 23%
3. Mia Rey 17 9 23%
4. krasiwa_the_best_ 3 8%
5. Miss Perfect 2 5%
Javi mi na PM da li si zadovoljna a ja cu ti na poslati gde mozes naci statistiku... da ne bude da sam ja pravila po svome.
krasiwa_the_best_ ::Miss Perfect ::hoce li neko da bude moderatorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr i da mi pomaze oko 4umaaaaaaaa
ja bi volela bit moderator
krasiva Mira ::krasiwa_the_best_ ::Miss Perfect ::hoce li neko da bude moderatorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr i da mi pomaze oko 4umaaaaaaaa
ja bi volela bit moderator
To je Miss naoisala još u novembrua ti sad kažeš!!!Već imamo novog moderatora!!!Ne treba više!!!
krasiwa_the_best_ ::CUPKA ::e ovako izgleda lista za ovu sedmicu!!!
1. CUPKA 16 41%
2. krasiva Mira 9 23%
3. Mia Rey 17 9 23%
4. krasiwa_the_best_ 3 8%
5. Miss Perfect 2 5%
Javi mi na PM da li si zadovoljna a ja cu ti na poslati gde mozes naci statistiku... da ne bude da sam ja pravila po svome.
nisam u toku...statistika čega....
CUPKA ::kao sto ste i navikli evo jos malo statistike...
Imamo 322 registrovanih korisnika od toga 167 nema ni jednu poruku ostavljenu na forum a cak 57 reg korisnika nije poetila forum od datuma registraciaje.
evo top liste forumasa koji trenutno imaju najvise poruka na forumu:
1 **Bela griva** 2144
2 petra stockholm 2024
3 CUPKA 1385
4 karolina 94 1196
5 krasiwa4ever 909
6 Mia Rey 17 832
7 Miss Perfect 739
8 Mateja 710
9 daca 433
10 krasiva Mira 421
TOP 5 LISTA FORUMASA OD 29.4.-5.4