Здраво! Ја сам Мила Алексић из Ниша. Имам 15.година. Идем у Прехрамбено-хемијску школу Ратко Павловић. Планирам да се следеће године пријавим за Звезде Гранда!!!
Milan Stankovic
Dobro dosli na FAN FORUM Milana Stankovica...Garantujemo vam puno zabave druzenja sa najvecim Milanovim fanovima WELCOME
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4
Važi ako bi mogao da se malo zainteresuje za nas! Prvo treba da sazna za mene pa tek onda može da dogovori večeru s tobom!CUPKA ::dobrodosla...kada se prijavis kada postanes popularna kao nas Miki...nemoj da nas zaboravis ....ja glasam za tebe a ti meni sredi veceru sa njim
Da pozvala te je Mila na veceru.petra ::dobrodosla
komsinice mogu i ja na veceru
E jer znas mozda Aleksandra Kalicanina iz Prokuplja je i 92.godiste?MIA 94 ::DOBRODOSLA. JA sam Milica iz Prokuplja.KOMSINICE!!!
Dzaba!Mila ne moze sada da vidi tu poruku,ali i ti si pozvana.Mia Rey 17 ::WELCOMEEEEEEEEEEEE! A hocu li i ja biti pozvana na tu veceru? Za glasanje nemas frke, krasiwe uvek podrzavaju jedne druge.
Paris Boys ::Dobrodosla Banovana xmila92!
Hvala, nisam ni skontala da je ona banovana.Paris Boys ::Dzaba!Mila ne moze sada da vidi tu poruku,ali i ti si pozvana.Mia Rey 17 ::WELCOMEEEEEEEEEEEE! A hocu li i ja biti pozvana na tu veceru? Za glasanje nemas frke, krasiwe uvek podrzavaju jedne druge.
jeste, al ne znam zastoMia Rey 17 ::Hvala, nisam ni skontala da je ona banovana.Paris Boys ::Dzaba!Mila ne moze sada da vidi tu poruku,ali i ti si pozvana.Mia Rey 17 ::WELCOMEEEEEEEEEEEE! A hocu li i ja biti pozvana na tu veceru? Za glasanje nemas frke, krasiwe uvek podrzavaju jedne druge.
Ni meni nije poznato ko je tako nesto lose mogao da uradi.Treba on sam da joj se javi ko je taj sto je to uradio.I da joj se izvini.**Bela griva** ::jeste, al ne znam zastoMia Rey 17 ::Hvala, nisam ni skontala da je ona banovana.Paris Boys ::Dzaba!Mila ne moze sada da vidi tu poruku,ali i ti si pozvana.Mia Rey 17 ::WELCOMEEEEEEEEEEEE! A hocu li i ja biti pozvana na tu veceru? Za glasanje nemas frke, krasiwe uvek podrzavaju jedne druge.
Paris Boys ::Ni meni nije poznato ko je tako nesto lose mogao da uradi.Treba on sam da joj se javi ko je taj sto je to uradio.I da joj se izvini.**Bela griva** ::jeste, al ne znam zastoMia Rey 17 ::Hvala, nisam ni skontala da je ona banovana.Paris Boys ::Dzaba!Mila ne moze sada da vidi tu poruku,ali i ti si pozvana.Mia Rey 17 ::WELCOMEEEEEEEEEEEE! A hocu li i ja biti pozvana na tu veceru? Za glasanje nemas frke, krasiwe uvek podrzavaju jedne druge.
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu