mislim da je apsurdno vise natezati tu pricu o banovanju... da bu neko bio banovan treba razlog, a razloga ima....niko nikoga nebi bezveze banovao
Milan Stankovic
Dobro dosli na FAN FORUM Milana Stankovica...Garantujemo vam puno zabave druzenja sa najvecim Milanovim fanovima WELCOME
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4
krasiva mira ::dobrodošla!!!
U pravu ste.**Bela griva** ::krasiva mira ::dobrodošla!!!
evo pametne krasive!!!!!!!
Paris Boys ::U pravu ste.**Bela griva** ::krasiva mira ::dobrodošla!!!
**Bela griva** ::krasiva mira ::dobrodošla!!!
Miss Perfect ::Ej..Nisam u toku?
zasto bih banovala krasivu miru?
sta je sa vama?
vidim u druge topice da se ka4ite?
**Bela griva** ::Miss Perfect ::Ej..Nisam u toku?
zasto bih banovala krasivu miru?
sta je sa vama?
vidim u druge topice da se ka4ite?
ni ja ne znam o cemu se ovde radi.. . ja ne zelim da se oan banuje..... nego me u ostalim topicima napada.. ali.. ma ne zanima me... nek radi sta hoce!!!!!!!!! a mene neka ostavi na miru.. sta? ja en smem da iskazem nesto sto imam?? nesmem da kazem bilo koji komentar?? e pa ko ne smem... onada stvarno...
krasiwa_the_best_ ::istina je da neznam baš o čemu se tu radi ali na toj strani sam da bi mogle sve krasiive na tom forumu koje vole milana bit prijateljice....
krasiwa_the_best_ ::krasiwa_the_best_ ::istina je da neznam baš o čemu se tu radi ali na toj strani sam da bi mogle sve krasiive na tom forumu koje vole milana bit prijateljice....
pa to sam za obe napisala
Poslednji izmenio krasiwa_the_best_ dana Sub Mar 08 2008, 21:35, izmenjeno ukupno 1 puta
Miss Perfect ::aj dosta...niko nije visak..
necu da vas vidim da se jos jednom posvadjate...ina4e cu morati da prezumem nekakve mere..
ne provocirajte jedne druge
ako vas neko "dira" ha..javite mi na pm
krasiva Mira ::Hvala tebi puno ali meni se čini da sam ipak višak
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu