CUPKA ::e odlicna ideja!!!!Meni to nikada nebi palo na pamet!!!!Svaka cast
hahahahahaha!ja sam se samo salila!ali ko ce glasati kad skoro swi ucestvujemo?
Dobro dosli na FAN FORUM Milana Stankovica...Garantujemo vam puno zabave druzenja sa najvecim Milanovim fanovima WELCOME
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
CUPKA ::e odlicna ideja!!!!Meni to nikada nebi palo na pamet!!!!Svaka cast
CUPKA ::Ako glasam ja, glasas ti i jos dvoje ce sigrurno glasati i odmah imamo missicu!!!!Ocekujem od nasih forumasa Dexa i Nikole da glasaju prvi ipak su oni muskarci
CUPKA ::heeeeeeeeeeeeej!!!!Ma moras!!!! napisi imena na jedan papir i u koje ime ubodes prstom toj dajes jedan bod i tako redom!!!Druga stvar glasanje je tajno svi glasovi se salju meni na PM
CUPKA ::neznam hoce li se jos neko prijavljivati... glasanje krece od 1. ali ti mozes da budes prva!!!
CUPKA ::aha.... posalji
CUPKA ::i ja sam sad dala svoje glasove!!!!Pa si mi ti dala odlicu ideju....
Glasanje je pocelo!!!!!
Svoje glasove posaljite meni na PM!!!
CUPKA ::1.Karolina
2. Nina
3. tigrica2001
4.W!k!c{@}
1.Dexter
posto nam se prijavio i dex naknadno cemo da glasamo i za misstera foruma, u slucaju da se vise ni jedan decko ne prijavi na izbor za misstera foruma, dex ce biti automatski biti proglasen za misstera.
Da napomenem samo da je glasanje pocelo!!!!Ocekujem vase glasove!!!
Sretno svima
W!k!c{@} ::a jel smemo mi sto smo izabrane da se takmicio za missice? jel smemo mi da glasamo?
karolina 94 ::W!k!c{@} ::a jel smemo mi sto smo izabrane da se takmicio za missice? jel smemo mi da glasamo?
da samo mi glasamo 3 2 1,i ne smemo za sebe,saljes cupki na pm
CUPKA ::nisu jos svi glasali uskoro ce biti rezultati
CUPKA ::zelim da se zahvalim nasem dexu na glasanju
CUPKA ::nisu svi!!!!Jos malo cekam i onda objavljujem i proglasavam miss i misstera foruma!!!
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu