meni na PM
Milan Stankovic
Dobro dosli na FAN FORUM Milana Stankovica...Garantujemo vam puno zabave druzenja sa najvecim Milanovim fanovima WELCOME
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
****W!k!c{@}*** ::Glasajte!! Glasajte!! Glasajte!!
OBAVESTAVAMO FORUMASE DA JE U TOKU GLASANJE ZA MISS I MISSTER FORUMA!! MOLIMO SVE TAKMICARE DA GLASAJU!!! VASA KANDITAKINJA (KOJA CE BITI ZADNJA) ****W!k!c{@}***
****W!k!c{@}*** ::OBAVESTAVAMO FORUMASE DA JE U TOKU GLASANJE ZA MISS I MISSTER FORUMA!! MOLIMO SVE TAKMICARE DA GLASAJU!!! VASA KANDITAKINJA (KOJA CE BITI ZADNJA) ****W!k!c{@}***
****W!k!c{@}*** ::Ja sam na mom forumu postavila da ona koja pobedi bude admin, da one koje su 1. 2. mesto budu mod i da 3. mesto bude dobijalo slike svakog meseca od admina!! !!
CUPKA ::evo ja preuzimam na sebe... da svakoj posaljem nesto!!!naravno missica ce da dobije najlepsi poklon... Vi drage moje odlucite da li ce to biti postom ili e-mailom!!!Vec imam neke ideje kako i sta kojoj dati za 1,2,3 i 4 mesto.I naravno za naseg Misstera imam poklon!!! A za mod i admina cete se morati dogovoriti sa Monikom.
****W!k!c{@}*** ::DA!!! KADA SU REZLTATI???
****W!k!c{@}*** ::´OCU REZULTATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
****W!k!c{@}*** ::OSEDECU DO REZULTATA!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
petra ::cekaj bre smiri se..ja sam tek danas glasala..
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu