CUPKA ::imam dosta obaveza...petak je kod nas dan za tulume...a ja moram da nadgledam znas vec koga...
jao jadna ti!bas kad ja mogu biti tu ti nemozes!nego ima nekih problema tamo ili je swe u redu?
Dobro dosli na FAN FORUM Milana Stankovica...Garantujemo vam puno zabave druzenja sa najvecim Milanovim fanovima WELCOME
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
CUPKA ::imam dosta obaveza...petak je kod nas dan za tulume...a ja moram da nadgledam znas vec koga...
CUPKA ::ma sve je u redu....za sada... samo znas i sama kakav mi je dan...pa bolje da radim... da ne mislim... Sta ima novo od kad se nismo tipkale?
karolina 94 ::CUPKA ::ma sve je u redu....za sada... samo znas i sama kakav mi je dan...pa bolje da radim... da ne mislim... Sta ima novo od kad se nismo tipkale?
bas nista,a kod tebe?
petra ::karolinaaaaa gdesiiiiiiii hvala na cestitkama
petra ::dobro radila sam malo pre dosla sa posla..pa sad spremam oko rodjendana
petra ::slavim ga sutra pocinje u 5
petra ::ajd dodji imas vremena do sutra navece
petra ::hvala tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
petra ::slavim ga sutra pocinje u 5
petra ::ajooj zasto nece dva dana??
CUPKA ::umorno....jutros sam dosla u 3h a ustala u 7h i otisla kod druga:| ...sad sam stigla...kako si ti?Ima li sta novo?
CUPKA ::sto ti umorna?Negde se sinoc nesto slavilo?
CUPKA ::Za one koje saljemo jedne drugima ja sam vec napisala sve i samo jos moram da posaljem...Petra je mislim vec poslala...
Sto se tice cestitki za Mikija...jos mi niko nije javio adresu...jos neznam sta ce biti valjda se neko javi da ima tacnu adresu u Obrenovcu
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu