OK...super...thanks
Milan Stankovic
Dobro dosli na FAN FORUM Milana Stankovica...Garantujemo vam puno zabave druzenja sa najvecim Milanovim fanovima WELCOME
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
CUPKA ::OK...super...thanks
rece ti na posti zaboravila sam!CUPKA ::da neznas mozda postanski broj?OK
CUPKA ::ma snaci cu se ja vec!!!Hej sta mislis da imamo na forumu jedan topic u kojem ce jedna Krasiwa da pomaze ostalim krasiwama koje imaju neka pitanja koja nemogu da pitaju nekoga svoga....ali ako ima problema da se nekako rese!!!!Nemora sve da se pise tu...odgovori i pitanja mogu da se pisu i na PM????
CUPKA ::jos samo da se dogovorimo sa Monikom...i to je to!!!!Ja bih rado da to radi Srnna jer je iskusnija....ali u svakom slucaju ja sam tu ako se neko srami da joj se obarati....
CUPKA ::OK...i ja uskoro krecem na utakmicu...kiss
CUPKA ::OK...i ja uskoro krecem na utakmicu...kiss
CUPKA ::jos samo da se dogovorimo sa Monikom...i to je to!!!!Ja bih rado da to radi Srnna jer je iskusnija....ali u svakom slucaju ja sam tu ako se neko srami da joj se obarati....
karolina 94 ::CUPKA ::jos samo da se dogovorimo sa Monikom...i to je to!!!!Ja bih rado da to radi Srnna jer je iskusnija....ali u svakom slucaju ja sam tu ako se neko srami da joj se obarati....
tu si?
CUPKA ::sad sam ja stigla ali samo na par minuta
CUPKA ::i meni...
Gagiii ::Eeeee caaao sviiima ja sam nova i ja isto ko i vi obozavam mikijaaaaa steta sto ne nastupaju za novu godinu u beogradu bas kad dolazim dole pozzz svima
Gagiii ::Hee naravno da cu se super provest hvala na dobrodoslici
Gagiii ::Eeeee caaao sviiima ja sam nova i ja isto ko i vi obozavam mikijaaaaa steta sto ne nastupaju za novu godinu u beogradu bas kad dolazim dole pozzz svima
petra ::hallo sta radite?komsinice gde si
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu