drugarica mi se udaje pa sad imamo te neke pripreme...sve be boli koliko sam danas hodala...Ja sam dobro... ...jel to neko jos imao problema juce da udje na forum?
Milan Stankovic
Dobro dosli na FAN FORUM Milana Stankovica...Garantujemo vam puno zabave druzenja sa najvecim Milanovim fanovima WELCOME
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
CUPKA ::drugarica mi se udaje pa sad imamo te neke pripreme...sve be boli koliko sam danas hodala...Ja sam dobro... ...jel to neko jos imao problema juce da udje na forum?
CUPKA ::jos se nismo odlucile...3 nam se svidjaju...sad treba da se odabere jedna ...i jos ja moram kao djeverusa da nadjem haljinu a nemam pojma sta cu ...hej ja idem nesto da jedem dolazim za pola sata...bicu on line...
CUPKA ::cim odaberemo slikacu je!!!!
CUPKA ::za dve nedelje....poslacu ti slike...
petra ::karolina zasto te zanimaju vencanice?jel se udaes?
karolina 94 ::petra ::karolina zasto te zanimaju vencanice?jel se udaes?
ne nego volim da gledam haljine!cupkina drugarica se udaje!verujes ili ne ja uvek stanem ispred izloga de ima haljine ili farmerke pa ih gledam!a ti sta volis od odece najvise?
Ivka ::Cao
pa ja naj ise kratke suknjicekarolina 94 ::petra ::karolina zasto te zanimaju vencanice?jel se udaes?
ne nego volim da gledam haljine!cupkina drugarica se udaje!verujes ili ne ja uvek stanem ispred izloga de ima haljine ili farmerke pa ih gledam!a ti sta volis od odece najvise?
petra ::pa ja naj ise kratke suknjicekarolina 94 ::petra ::karolina zasto te zanimaju vencanice?jel se udaes?
petra ::ajooj jadna..jesi li sada bolje?
petra ::ja a extra stvarno sam superrrrrrrrrrrrr
petra ::e jbg bas smo baksuzi
deny ::milan je najlepsi decko najbolje peva i sve naj naj o njemuuuuuuuuuuu
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu