karolina 94 ::deny ::milan je najlepsi decko najbolje peva i sve naj naj o njemuuuuuuuuuuu
bravo!cao!kako si?
dobro sam....a ti sta se radi kod tebe
Dobro dosli na FAN FORUM Milana Stankovica...Garantujemo vam puno zabave druzenja sa najvecim Milanovim fanovima WELCOME
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
karolina 94 ::deny ::milan je najlepsi decko najbolje peva i sve naj naj o njemuuuuuuuuuuu
bravo!cao!kako si?
deny ::karolina 94 ::deny ::milan je najlepsi decko najbolje peva i sve naj naj o njemuuuuuuuuuuu
bravo!cao!kako si?
dobro sam....a ti sta se radi kod tebe
tu ste i vicarice ::ZASTO NE RADI JOS UVEK FORUM:MILANSTANKOVIC.TK?JER SE ZNA?
tmo na offcialnom foruu...www.milanstan.freeforums.orgcarice ::DA DA.I BAS SMO HEPY.NA KOM FORUMU STE JOS?SKROZ SMO ISPALE IZ FAZONA.OD KAD NAM JE PUKAO NAS FORUM NE ZNAM GDE SVE DA VAS NADJEM.
deny ::veliki pozdrav za sve krasive...sta se radi
petra ::deny ::veliki pozdrav za sve krasive...sta se radi
o desii evo ja nista sad dosla kuci pa sijela malo na forum..sta ti radis?
petra ::ma dobro danas sam imala mai okrsaj sa jednim iz razreda bila sam zasnonanervirana alidobro sam sada
petra ::sta ti je?????????????????????
nema nista evo pakujem se spremam se za kuci?sta ima kod tebe?
petra ::ajooj daj ne moj da se brines ispravices engleski,a tata ce brzo da se odljuti..a jel su to tvoji zecevi ili?
petra ::nisam je ni ja videa nije bila ni na jednom forumu..a joj pa daj nemoj biti tuzna molim teeeeeeeeeeeeeee
petra ::ajd molim te nemoj biti tuzna..ajd sad ce tebi voja blesava seka nesto reci pa seti malo oraspolozi..nasme se malo..moze?
petra ::evo ovako tvoja blesava seka se zaljuial..a da samo znas u koga pala bi na dupe
petra ::mmmm poslacu ti na pm da se ne blamiram
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu