Hello, sta se radi?
Milan Stankovic
Dobro dosli na FAN FORUM Milana Stankovica...Garantujemo vam puno zabave druzenja sa najvecim Milanovim fanovima WELCOME
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
hello!!!Pokusavam da oraspolozim karolinu, ima gripu. Sta ima kod tebe?zvrler ::Hello, sta se radi?
CUPKA ::ma ja sam OK... uzivam... uzmi aspirin C... bice ti bolje!Hej dolazi li Petra na forum?Dugo je nisam primetila ovde
CUPKA ::hej jeste li videle koliko imamo clanova?!Uskoro 200 ... bice zurka kad se 200ti fan prijavi!!!Samo da napomenem sad pre zurke nema alkohola
zvrler ::Ja se dop. sa drugaricom na pm...
joj i tebe je uhvatila, ja se bojim da mene ne uhvati, onda cu se ubiti.
drzace me nedelju dana
CUPKA ::verujem ja tebi... ali ima onih koji ce da pokusaju da skriju neku flasu piva ili vina!!!Samo da znate da ja imam oci i na ledjima
Znate... dala bih ja vama da pijete, ali sta ce roditelji vasi da mi urade kad vas vide pijane
CUPKA :: reci mami da tebi ne treba doktor, neka te ostavi par dana kod kuce i neka ti dopusti da neograniceno budes sa nama ovde, pa tebe u sledecih par godina nista zabolelo nebi
CUPKA ::jao ja potpuno zaboravila da imas brata.Ti njega prepusti meni a mamu cemo vec nekako da ubedimo
CUPKA :: reci mami da tebi ne treba doktor, neka te ostavi par dana kod kuce i neka ti dopusti da neograniceno budes sa nama ovde, pa tebe u sledecih par godina nista zabolelo nebi
CUPKA ::uuuuuuuuu to je malo tezi slucaj ... ja sam uvek znala da izbegnem merenje temerature... mada kad me mama uhvati...uh
zvrler jesi glasala za nase kandidatkinje za miss?
zvrler ::CUPKA ::uuuuuuuuu to je malo tezi slucaj ... ja sam uvek znala da izbegnem merenje temerature... mada kad me mama uhvati...uh
zvrler jesi glasala za nase kandidatkinje za miss?
nisam, jos, ako stignem glasacu...
karolina 94 ::CUPKA ::stigla sam...
ewo mene
petra ::halo gde ste sta ima
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu