nice;)
Milan Stankovic
Dobro dosli na FAN FORUM Milana Stankovica...Garantujemo vam puno zabave druzenja sa najvecim Milanovim fanovima WELCOME
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1 ... 8 ... 13, 14, 15
karolina 94 ::Mia Rey 17 ::Opaaa? Shta je to oko "love" teme, jel zato nisi dolazila ? S' Mikijem sve standarno kolko ja znam, svi zejno iscekujemo album itd.karolina 94 ::Mia Rey 17 ::Ja sam SUUUUPER, jedva chekam da se skola zavrshi, trenutno sma nesto okupirana Dimom i tako... Shta kod tebe ima novo?
kod mene mislim da nista samo oko "love" teme ima al ostalo po starom,i cekam kraj skole,jel ima novo nesto uvezi milana?
ma nisam ja zbog njega nista,rekla sam vec razlog zasto nisam dolazila,a novo je uvezi "love" teme da vec skoro 2 meseca sam zajedno sa ovim deckom:)hvala bogu da nismo raskinuli
krasiwa4ever ::karolina 94 ::Mia Rey 17 ::Opaaa? Shta je to oko "love" teme, jel zato nisi dolazila ? S' Mikijem sve standarno kolko ja znam, svi zejno iscekujemo album itd.karolina 94 ::Mia Rey 17 ::Ja sam SUUUUPER, jedva chekam da se skola zavrshi, trenutno sma nesto okupirana Dimom i tako... Shta kod tebe ima novo?
kod mene mislim da nista samo oko "love" teme ima al ostalo po starom,i cekam kraj skole,jel ima novo nesto uvezi milana?
ma nisam ja zbog njega nista,rekla sam vec razlog zasto nisam dolazila,a novo je uvezi "love" teme da vec skoro 2 meseca sam zajedno sa ovim deckom:)hvala bogu da nismo raskinuli
SUPER...drago mi je zbog tebe....
karolina 94 ::krasiwa4ever ::karolina 94 ::Mia Rey 17 ::Opaaa? Shta je to oko "love" teme, jel zato nisi dolazila ? S' Mikijem sve standarno kolko ja znam, svi zejno iscekujemo album itd.karolina 94 ::Mia Rey 17 ::Ja sam SUUUUPER, jedva chekam da se skola zavrshi, trenutno sma nesto okupirana Dimom i tako... Shta kod tebe ima novo?
SUPER...drago mi je zbog tebe....
hvala i zahvaljujem se pogotovo cupki a ona verovatno zna zasto! lepo mi sto ste vi tu barmogu sa vama da uzivam
krasiwa4ever ::zašto BAR SA VAMA...šta je bilo ??
krasiwa4ever ::krasiwa4ever ::zašto BAR SA VAMA...šta je bilo ??
~Lady_Flame~ ::da, to bi bilo divno... sa tim shto mislim da smo samo nas dve iz srbije ali...
~Lady_Flame~ ::eto, to je 3. Jedini problem je sto preko leta Zvezde Granda rade na moru, tako da nece gostovati ni u jednoj emisiji.
Drago mi je da si tu Karolina, evo nista dobro smo, sta ima novo kod tebe?
CUPKA ::cao svima
Idi na stranu : 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu