pozzzz..kako si?
Milan Stankovic
Dobro dosli na FAN FORUM Milana Stankovica...Garantujemo vam puno zabave druzenja sa najvecim Milanovim fanovima WELCOME
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Mateja ::pozzzz..kako si?
Mateja ::dobro evo...
kako je bilo na finalu? imas koju sliku?
Mateja ::hehe,,...a sto nisi slikala?????
steta...
verujem ta ti je namignuo, jer je neka slovenacka velika zvezda JAN PLESTENJAK ako znas i meni namignuo na probi i pomahao mi je i dao mi cd, tako da je sve moguce..!!
krasiva_boca ::imaaaaaaaaaaa li kogaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Monika ::caoooooooooooooooooooo ima mene ali tebe nemaaaaaaaaaaaakrasiva_boca ::poooooooooziccccccccccccccccccccc ima li kogaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
karolina 94 ::Mateja ::hehe,,...a sto nisi slikala?????
steta...
verujem ta ti je namignuo, jer je neka slovenacka velika zvezda JAN PLESTENJAK ako znas i meni namignuo na probi i pomahao mi je i dao mi cd, tako da je sve moguce..!!
swe je Moguce!nismo imali foto aparat!da si me onda videla kad je namignuo za malo da nisam pala unesvest!
Monika ::vidim seko nasla si razlike
hahahahahahahahaMonika ::vidim seko nasla si razlike
Monika ::boco ti li bese znas marka!?ako si ti daj mu oooooooogroman kiss od mene
thankskrasiva_boca ::Monika ::boco ti li bese znas marka!?ako si ti daj mu oooooooogroman kiss od mene
aha
pa naaaaaaaaaravnooooooooooo
videla sam ga pre 10 dana
pozdravila sam ga nisam zaboravila
i on je tebe pozzzzzzzzz
Monika ::thankskrasiva_boca ::Monika ::boco ti li bese znas marka!?ako si ti daj mu oooooooogroman kiss od mene
aha
i on je tebe pozzzzzzzzz
hvalaaaaaaaa evo tebi jedva sam ih nasla...dosla jesenkrasiva_boca ::Monika ::thankskrasiva_boca ::Monika ::boco ti li bese znas marka!?ako si ti daj mu oooooooogroman kiss od mene
aha
i on je tebe pozzzzzzzzz
hehehe nista
zato smo mi krasive tu
sekoooooooooooooooooooooo evo ti jedna
i jos jedna
posto si dobra
hahahahaMonika ::hvalaaaaaaaa evo tebi jedva sam ih nasla...dosla jesenkrasiva_boca ::Monika ::thankskrasiva_boca ::Monika ::boco ti li bese znas marka!?ako si ti daj mu oooooooogroman kiss od mene
aha
i on je tebe pozzzzzzzzz
hehehe nista
zato smo mi krasive tu
i jos jedna
posto si dobra
ma za tebe cu da pobrstim sve mk bastekrasiva_boca ::hahahahaMonika ::hvalaaaaaaaa evo tebi jedva sam ih nasla...dosla jesenkrasiva_boca ::Monika ::thankskrasiva_boca ::Monika ::boco ti li bese znas marka!?ako si ti daj mu oooooooogroman kiss od mene
aha
i on je tebe pozzzzzzzzz
hehehe nista
zato smo mi krasive tu
i jos jedna
posto si dobra
lopoveeeeeeeeeee ubrala si u tudjoj basti
hahahaha