e danas mi dolazimo na red...el da????
danas pustaju u slo ZG.
danas pustaju u slo ZG.
Dobro dosli na FAN FORUM Milana Stankovica...Garantujemo vam puno zabave druzenja sa najvecim Milanovim fanovima WELCOME
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
petra ::e Moni nisam videla do sada..ma nema veze poslaces mi drugi put..
karolina 94 ::petra ::e Moni nisam videla do sada..ma nema veze poslaces mi drugi put..
pozz! ima li nekoga?
karolina 94 ::karolina 94 ::petra ::e Moni nisam videla do sada..ma nema veze poslaces mi drugi put..
pozz! ima li nekoga?
ima li koga?
Monika ::ok hvala ali sad idem da u4im hemiju
*moni* ::pozz svima
CUPKA ::super...slusam Mikija...
*moni* ::pozzz
caoooo!!!!Neznam nza druge ali ja uzivam! Ti?karolina 94 ::*moni* ::pozzz
pozz!kako ste?
CUPKA ::caoooo!!!!Neznam nza druge ali ja uzivam! Ti?karolina 94 ::*moni* ::pozzz
pozz!kako ste?
pokusavam da glasam za miss foruma ali neznam kojoj koji bod da dam...lelekarolina 94 ::CUPKA ::caoooo!!!!Neznam nza druge ali ja uzivam! Ti?karolina 94 ::*moni* ::pozzz
pozz!kako ste?
ja opet tako tako!jer sutra imam kontrolni i odgovaranje!moram da strebam! ali ipak sam srecna sto se blizi subota!
nego sta radite?
CUPKA ::pokusavam da glasam za miss foruma ali neznam kojoj koji bod da dam...lelekarolina 94 ::CUPKA ::caoooo!!!!Neznam nza druge ali ja uzivam! Ti?karolina 94 ::*moni* ::pozzz
pozz!kako ste?
ja opet tako tako!jer sutra imam kontrolni i odgovaranje!moram da strebam! ali ipak sam srecna sto se blizi subota!
nego sta radite?
CUPKA ::xaxaxaxa pa nema veze za koga si glasala vazno je da si se igrala sa nema!!!
karolina 94 ::CUPKA ::xaxaxaxa pa nema veze za koga si glasala vazno je da si se igrala sa nema!!!
hvala!nego ko je ovu "igru" izmislio?
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu