mateja bre glava ce da te zaboli...joj ja moram da pisem neki sastav a neda mi se nikoako..
Milan Stankovic
Dobro dosli na FAN FORUM Milana Stankovica...Garantujemo vam puno zabave druzenja sa najvecim Milanovim fanovima WELCOME
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
petra ::ma ja dobro nije lose..kako si ti?karolina 94 ::petra ::nista dosla malo pre kuci pa usla malo da vidim sta mi rade krasive
pa to su krasiwe,koje stignu kuci i odma za komp!kako si?
hvala...evo ne ostajem...mozda 10 minuta pa idem...tako je tesko...aaaaaakarolina 94 ::Mateja ::pozz...
evo mene dosla sam malo da vas vidim, pa idem opet da ucim ...sad sam hemiju naucila, a a sad idem fiziku..kiss
pozzz!e ja sam oba zavrsila!drzim ti fige da uspes da dobijes 5!inace koliko vremena ostajes?
Mateja ::hvala...evo ne ostajem...mozda 10 minuta pa idem...tako je tesko...aaaaaakarolina 94 ::Mateja ::pozz...
evo mene dosla sam malo da vas vidim, pa idem opet da ucim ...sad sam hemiju naucila, a a sad idem fiziku..kiss
pozzz!e ja sam oba zavrsila!drzim ti fige da uspes da dobijes 5!inace koliko vremena ostajes?
Ivka ::Cao sta radite
Ivka ::Ja sam bila do sad na Engleski i sada evo sedim i kuckam
karolina 94 ::Ivka ::Ja sam bila do sad na Engleski i sada evo sedim i kuckam
AJDE DA STIGNEMO BAREM DO 100 STRANA!MOLIM WAS!
Mateja ::karolina 94 ::Ivka ::Ja sam bila do sad na Engleski i sada evo sedim i kuckam
tako se prica....
karolina 94 ::Mateja ::karolina 94 ::Ivka ::Ja sam bila do sad na Engleski i sada evo sedim i kuckam
tako se prica....
HVALA!nego mislim da koliko si ucila sigurno ces dobiti 5!ja sam 1-2h ucila a ti vise!TAKO DA PISITE!!!!!!!!
petra ::karolina 94 ::Mateja ::karolina 94 ::Ivka ::Ja sam bila do sad na Engleski i sada evo sedim i kuckam
tako se prica....
HVALA!nego mislim da koliko si ucila sigurno ces dobiti 5!ja sam 1-2h ucila a ti vise!TAKO DA PISITE!!!!!!!!
slazem se....ajmo krasivee..miki mora da bude ponosan na nas kada dodje.
Mateja ::evo i ja sam tu..nemqa vise problema....tu sam sa vama mozda jos sat vremena onda sve ponovim za hemiju i fiziku i idem spavat...
petra ::jesam prijavila sam se nije nas bilo mnogo pa sam odlucila da se prijavim i ja ..a ti zasto nisi?
E MORAM ICI DA SE TUSIRAM I SPAVAM,JER SUTRA RANO USTAJEM! ALI VI SAMO OVAKO NASTAVITE!KAD SUTRA DODJEM NA FORUM BICE 45 STRANICA!petra ::jesam glasala danas sam kada sam dosla kuci..nisam ni znala da je pocelo glasanje
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu