samo sam tada sanjala MIlana!!!I istraumirala se!!! Verujem u horoskop!!!!Volim astrologiju...i imam dosta knjiga o horoskopskim znakovima i sli...Sta si u horoskopu?
Milan Stankovic
Dobro dosli na FAN FORUM Milana Stankovica...Garantujemo vam puno zabave druzenja sa najvecim Milanovim fanovima WELCOME
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
CUPKA ::samo sam tada sanjala MIlana!!!I istraumirala se!!! Verujem u horoskop!!!!Volim astrologiju...i imam dosta knjiga o horoskopskim znakovima i sli...Sta si u horoskopu?
CUPKA ::Pitam onako!!!Interesuje li te nesto o svom znaku!!!Ja sam Rak
karolina 94 ::CUPKA ::Pitam onako!!!Interesuje li te nesto o svom znaku!!!Ja sam Rak
DA SWE ME INTERESUJE!AJDE RECI NESTO O MOM ZNAKU!
CUPKA ::Pise ovako:
Kci rodjena pod ovi znakom bice mudra i razumna,od ljudi postovana,sve joj ide za rukom cega se god lati.visokog stasa.Ona ima osobit hod koji se svima dopada i zbog toga je mnogi podrzavaju.Ona je gnevljiva i u gnevu place,zbog cega cesto pati od glavobolje.
CUPKA ::Pise:
kci pod ovim znakom dobre je volje,mudra,ima veselo lice i narav,voli pesmu i svirku i sama rado peva.Casom se razljuti,ali se odmah odljuti.Duguljasta je lika i obraza.laka je na hodu i jelu brza na poslu.Uzrast i obilk ce je krasiti do duboke starosti.I kad biva gonjena ne trazi osvete,nego gleda i brine se kako ce sve blagoscu i ljubaznoscu nadvladati.Sretno ce se udati i doziveti sede vlasi i duboku starost.
Recimo da vise od pola tacno
Poslednji izmenio dana Ned Okt 14 2007, 21:45, izmenjeno ukupno 1 puta
CUPKA ::jos malo sam tu!!!!Sto pitas?
CUPKA ::20...ali se ponasam kao da imam 15 godina
CUPKA ::ma ja sam bas neozbiljna osoba...moja mama kaze da nikad necu odrasti...ali ja volim biti takva...i sa 60 godina ponasacu se ovako...
CUPKA ::Evo ja se nudim da se udam za tvog brata...onda bi ti bila kao sestra Joj draga moja te tvoje godine su najlepse godine!!!
CUPKA ::xaxaxxaxaxaxaxa nas dve nismo normalne!!!Hej ja moram da idem..Idem malo da ucim...sutra moram na fakultet rano!!!Ti meni javi na pm ako se nenadjemo ovde,kako je proslo sa bratom...kiss
CUPKA ::I meni...bas mi je lepo bilo... Hvala ti na ugodnom druzenju!!!Kiss
CUPKA ::Nemam pojma... skroz sam zbunjena...
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu