evo dobro nije lose..malo svrljam po forumima
Milan Stankovic
Dobro dosli na FAN FORUM Milana Stankovica...Garantujemo vam puno zabave druzenja sa najvecim Milanovim fanovima WELCOME
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Ivona ::bzvz.......smor......inace dobro, ti/petra ::caooooooo kako si?
petra ::joooooooooooj kako si mi nedostajala..pazi samo da te ne uhvati onda ce iskopcati internet
karolina 94 ::petra ::joooooooooooj kako si mi nedostajala..pazi samo da te ne uhvati onda ce iskopcati internet
nadam se da nece!sutra imam informatiku mozda ima internet!ako ima i mogu onda 100% dolazim ali ujutru!e sta sam propustila?
petra ::karolina 94 ::petra ::joooooooooooj kako si mi nedostajala..pazi samo da te ne uhvati onda ce iskopcati internet
nadam se da nece!sutra imam informatiku mozda ima internet!ako ima i mogu onda 100% dolazim ali ujutru!e sta sam propustila?
e super ucicu i ja ujutru na forum jer imam u skoli komp i mogu ga nositi sa sobom na casovima.
petra ::nemam pojma nema nikoga
petra ::hocu mgu pitati,nije probblem..
super ivka da si tu..sta radis
petra ::cao sta se radi?
petra ::jeeeeeeee tu si..evo ja u skoli imam pauzu za rucak...kako si ti?
petra ::nisam jer san krtako sinoc bila na forumu brat mi nesto morao na komp, a nije bilo mnogo nas,pa cu veceras kada dodje vise krasiva.....
petra ::ok poslacu ti poruku...a veceras cu da to stavim pa neka pisu ko je za to
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu